Το νέο δωρεάν παιχνίδι από τo Epic Games Store #12

Η Εpic Games Store συνεχίζει και δίνει δωρεάν παιχνίδια μέσω του Store της. Η νέα χρονιά έφτασε και η εταιρεία την ξεκινάει συνεχίζοντας την παράδοση με το πρώτο δωρεάν τίτλο του 2024 που είναι το Escape Academy.

Το Escape Academy έχει ως στόχο να μας κάνει τους καλύτερους Δραπέτες βυθίζοντάς μας σε έναν κόσμο όπου τα χειροποίητα παζλ βρίσκονται στο επίκεντρο, με πάνω από δώδεκα σχολαστικά σχεδιασμένα δωμάτια από έμπειρους ειδικούς σε Escape Rooms. Αυτή η καθηλωτική εμπειρία προσφέρει την ευελιξία της σόλο εξερεύνησης ή μιας συναρπαστικής λειτουργίας co-op δύο παικτών, που μπορεί να παίξει τόσο τοπικά όσο και διαδικτυακά.

Καθώς θα περιηγούμαστε στην Πανεπιστημιούπολη, θα συναντήσουμε μια διαφορετική σχολή – ένα ζωντανό καστ χαρακτήρων, ο καθένας ειδικός στην περίπλοκη τέχνη της διαφυγής, που φιλοξενεί ενδιαφέροντα μυστικά που περιμένουν να αποκαλυφθούν.

Το Escape Academy χαρακτηρίζεται ως ένα ταξίδι σε έναν κόσμο όπου το μυστήριο συναντά την ικανότητα του παίκτη και υπόσχεται περιπέτειες σε δωμάτια απόδρασης.