Ρεκόρ πωλήσεων για το Skul: The Hero Slayer

To Skul: The Hero Slayer, το ιδιαίτερο sidescrolling action roguelike της Neowiz West κατέγραψε νέο ρεκόρ πωλήσεων σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης Southpaw Games.

Ο τίτλος κατάφερε να πουλήσει πάνω από 2 εκατομμύρια αντίγραφα παγκοσμίως από τον Ιανουάριο του 2021 μέχρι σήμερα. Σε αυτό βοήθησε τόσο το εθιστικό gameplay του όσο και οι διάφορες ενημερώσεις περιεχομένου.

Εκφράζοντας ενθουσιασμό για το επίτευγμα, η Southpaw Games μετέφερε την ευγνωμοσύνη της στους παίκτες για την υποστήριξή τους. Καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, το Skul έλαβε σημαντικές ενημερώσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου mode γνωστό ως Dark Mirror και ενός νέου κεφαλαίου ιστορίας που ονομάζεται Demon King’s Castle Defense. Το Mythology Pack, το πρώτο επί πληρωμή DLC του παιχνιδιού, παρουσίασε νέα κρανία και αντικείμενα για τον πρωταγωνιστή.

Το μοναδικό gameplay του Skul επιτρέπει στον πρωταγωνιστή να ανταλλάσσει κεφάλια, προσφέροντας διάφορες επιθέσεις με διαφορετική ταχύτητα, εμβέλεια και δύναμη. Οι κριτικές συχνά κάνουν συγκρίσεις με τα Dead Cells και το Hollow Knight, χαρακτηρίζοντάς τα παιχνιδιάρικα ως “Roguelike Maplestory”.

Το Skul: The Hero Slayer είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε πλατφόρμες όπως το Humble Bundle, Steam, Epic και Microsoft, με έκπτωση 50% στις χειμερινές εκπτώσεις που παρατείνονται έως τις 18 Ιανουαρίου.