Το νέο δωρεάν παιχνίδι από τo Epic Games Store #10

Η Εpic Games Store συνεχίζει και δίνει δωρεάν παιχνίδια μέσω του Store της, για την περίοδο των Χριστουγέννων με το επόμενο δωρεάν παιχνίδι να είναι το Saints ROW – η έκδοση του 2023.

Το Saints Row είναι ένα παιχνίδι δράσης-περιπέτειας που αναπτύχθηκε από τη Volition και εκδόθηκε από την Deep Silver. Είναι μια επανεκκίνηση της σειράς Saints Row και η πέμπτη κύρια προσθήκη στην σειρά, μετά το Saints Row IV του 2013. Κυκλοφόρησε στις 23 Αυγούστου 2022 για PlayStation 4, PlayStation 5, Windows, Xbox One, Xbox Series X/S και Google Stadia.

Τοποθετημένη μέσα στη φανταστική πόλη Santo Ileso, περιοχή βασισμένη στο Λας Βέγκας, η ιστορία ακολουθεί μια ομάδα τεσσάρων φίλων που δημιουργούν τη δική τους συμμορία παρανόμων που ονομάζεται Saints, την οποία στη συνέχεια επεκτείνουν καταλαμβάνοντας την εξουσία από άλλες εγκληματικές οργανώσεις της πόλης.

Το Saints Row του 2023 ήταν ένας από τους τίτλους που οδήγησε στο κλείσιμο της Volition τόσο λόγω του μονότονου gameplay αλλά και γενικότερα, όλης της λογικής που υπήρχε γύρω από αυτό. Τόσο τα συστήματα όσο και η ιστορία ήταν αδιάφορα στους παίκτες ενώ δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το κοινό που χρειαζόταν για να συνεχίσει η σειρά μια επιτυχημένη πορεία.