Το The First Templar προσφέρεται δωρεάν στο GOG

To GOG επιστρέφει με ένα νέο δωρεάν παιχνιδάκι και αυτή την φορά πρόκειται για ένα μικρό αλλά καλό Action Adventure παιχνίδι, το The First Templar.

H The First Templar – Special Edition είναι ένα βιντεοπαιχνίδι δράσης-περιπέτειας που αναπτύχθηκε από την Haemimont Games και εκδόθηκε από την Kalypso Media. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε αρχικά το 2011 και η ειδική έκδοση περιλαμβάνει επιπλέον περιεχόμενο και χαρακτηριστικά σε σύγκριση με την αρχική έκδοση.

Το παιχνίδι διαδραματίζεται κατά την εποχή των Σταυροφοριών και ακολουθεί την ιστορία δύο χαρακτήρων: του Templar Knight Celian και της ευγενούς Marian, που θεωρείται αιρετική από την Ιερά Εξέταση. Οι παίκτες εξερευνούν τον κόσμο για να αποκαλύψουν τα μυστικά του Τάγματος των Ναϊτών και το Μυστικό Δισκοπότηρο, ενώ πολεμούν εχθρούς και αντιμετωπίζουν ποικίλες προκλήσεις.

Το παιχνίδι προσφέρει ένα μίγμα δράσης και περιπέτειας με στοιχεία RPG. Οι παίκτες μπορούν να παίζουν είτε μόνοι τους είτε σε co-op mode με φίλους, εναλλάσσοντας μεταξύ των δύο κύριων χαρακτήρων. Το παιχνίδι περιλαμβάνει μάχες, επίλυση γρίφων και εξερεύνηση διαφόρων τοποθεσιών. Η Special Edition περιλαμβάνει πρόσθετα περιεχόμενα, όπως επιπλέον αποστολές, νέες περιοχές για εξερεύνηση, πρόσθετα κοστούμια και αναβαθμίσεις των χαρακτήρων.

Το παιχνίδι έλαβε μικτές κριτικές, με ορισμένους να επαινούν την ιστορία και το co-op gameplay, ενώ άλλοι ήταν αρνητικοί με τους μηχανισμούς μάχης και τα γραφικά.

Μπορείτε να αποκτήσετε τον τίτλο εντελώς δωρεάν στο GOG.com.