Το MMORPG της Riot Games επανεκκινεί την ανάπτυξή του

H Riot Games, αρκετό καιρό μετά τα τελευταία νέα του υπό ανάπτυξη MMORPG της, εξέδωσε μια νέα ανακοίνωση σχετικά με την πρόοδο του τίτλου.

Η εταιρεία αναφέρει ότι το έργο επανεκκινήθηκε πρόσφατα, προκειμένου να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες των παικτών. Ο co-founder της εταιρίας, Marc Merrill, επισήμανε ότι η Riot Games αφιερώνει σημαντικούς πόρους στο έργο, ωστόσο ανέφερε ότι αλλαγές ήταν απαραίτητες λόγω της αλλαγής των προτεραιοτήτων και των δυνατοτήτων του παιχνιδιού.

Ο εκτελεστικός παραγωγός του έργου, Fabrice Condominas, αναλαμβάνει τη διεύθυνση ανάπτυξής του, φέροντας την εμπειρία του από προηγούμενα έργα όπως τα Star Wars: Squadrons, Mass Effect 3 και Mass Effect Andromeda.

Η ομάδα πίστευε ότι ήταν αναγκαίο να επανεκκινήσει την ανάπτυξη του παιχνιδιού, προκειμένου να δημιουργήσει κάτι που θα αποτελούσε μια σημαντική εξέλιξη στο είδος των MMO παιχνιδιών, αντικατοπτρίζοντας τον κόσμο του Runeterra με έναν εντυπωσιακό τρόπο.

Παρά τη σιωπή που θα ακολουθήσει λόγω της επανεκκίνησης του έργου, η ομάδα της Riot Games ζητά την εμπιστοσύνη των παικτών και υποσχέθηκε να εργαστεί σκληρά για τη δημιουργία ενός αξιόλογου παιχνιδιού. Αν και η αναμονή θα είναι μακρά, η ομάδα επισημαίνει ότι η απουσία νέων είναι ένα θετικό σημάδι της αφοσίωσής τους στην προσπάθεια ανάπτυξης του MMO παιχνιδιού.

Μιας και έχουμε δει και στο παρελθόν παρόμοιες προσπάθειες – δηλαδή έργα που βρίσκονται για καιρό υπό ανάπτυξης, επανεκκινήθηκαν και πέρασαν άλλο τόσο καιρό στα σκαριά – ας ελπίσουμε πως δεν θα δούμε μια νέα καταστροφή να λαμβάνει χώρα σε μερικά χρόνια από τώρα.