Το Helldivers 2 είναι το πιο επιτυχημένο παιχνίδι της Sony & Arrowhead

Παρά το πρόσφατο δράμα που περικυκλώνει Sony και Helldivers 2, η εταιρεία ανακοίνωσε πως ο τίτλος που κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες κατάφερε να καταγράψει ένα τεράστιο ρεκόρ πωλήσεων.

Το Helldivers 2 έχει πουλήσει μέχρι σήμερα 12 εκατομμύρια αντίτυπα καθιστώντας τον ως τον τίτλο που κατάφερε να πουλήσει περισσότερα αντίτυπα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Με πιο απλά λόγια, το παιχνίδι ξεπέρασε τις 11 εκατομμύρια πωλήσεις που κατάφερε σε 10 εβδομάδες το God of War Ragnarok.

Οι εντυπώσεις που είχαμε από το Helldivers 2 ήταν γενικά θετικές αλλά τώρα τελευταία, τόσο το χάος με την Sony όσο και με κάποια updates που χαλάνε την ισορροπία του παιχνιδιού, κυρίως στον τομέα της απόδοσης, μας αφήνουν να ζητάμε κάτι παραπάνω.

Σίγουρα η AH, έχει γεμάτα τα χέρια της, ειδικά μετά από μία “εβδομάδα-φωτιά” αλλά τα προβλήματα δεν έχουν τελειώσει καθώς η Sony μπορεί να μην προχώρησε με την εφαρμογή του PSN αλλά μπλόκαρε τις χώρες που δεν υποστηρίζουν το PSN από το να αγοράσουν τον τίτλο – μια κίνηση που μάλλον δεν θα αποσύρει και ποτέ.