“Σκούρα τα πράγματα” για το Star Wars: Battlefront Classic Collection

Η κυκλοφορία της Star Wars: Battlefront Classic Collection μπορεί να χαρακτηρίστηκε από ανυπομονησία, αμαυρώθηκε όμως από σημαντικά προβλήματα, που οδήγησαν σε συντριπτικά αρνητικές κριτικές από τους χρήστες του Steam.

Η Aspyr, ο προγραμματιστής πίσω από τη συλλογή, αναγνώρισε τα προβλήματα και τα απέδωσε σε κρίσιμα σφάλματα στην υποδομή του δικτύου τους, με αποτέλεσμα υψηλό ping, προβλήματα στο matchmaking, σφάλματα και προβλήματα στην διαθεσιμότητα των servers. Παρά τα παράπονα των παικτών για την έλλειψη αποκλειστικών servers, η δήλωση της Aspyr υποδηλώνει ότι το πρόβλημα έγκειται στην ορατότητα των servers και όχι στην ποσότητα.

Η Aspyr διαβεβαίωσε τους παίκτες ότι εργάζονται ενεργά για να αντιμετωπίσουν αυτά τα ζητήματα και να βελτιώσουν τη σταθερότητα του δικτύου, αλλά παρείχαν λίγες λεπτομέρειες ή χρονοδιάγραμμα για επίλυση στη δήλωσή τους. Ωστόσο, οι ανησυχίες παραμένουν ανεπίλυτες, συμπεριλαμβανομένων αναφορών για σφάλματα ήχου, κακής υποστήριξης και ασυνήθιστα μεγάλο μέγεθος σε GB της συλλογής σε σύγκριση με τα αρχικά αρχεία του παιχνιδιού.

Με τα παιχνίδια Battlefront να κατέχουν μια ιδιαίτερη θέση στις καρδιές πολλών παικτών, η απογοήτευση ήταν έκδηλη και η απάντηση της Aspyr μπορεί να μην είναι αρκετή για να κατευνάσει την απογοητευμένη κοινότητα που περιμένει με ανυπομονησία μια λύση.