Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Horizon Forbidden West 

Η Sony Playstation και η ομάδα ανάπτυξης Nixxes σε συνεργασία με την Guerrilla ανακοίνωσαν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του PC Port του Horizon Forbidden West.

Το Horizon Forbidden West είναι ένα βιντεοπαιχνίδι δράσης και ρόλων που αναπτύχθηκε από την Guerrilla Games και εκδόθηκε από τη Sony Interactive Entertainment. Είναι η συνέχεια του δημοφιλούς παιχνιδιού “Horizon Zero Dawn” και αποτελεί το δεύτερο μέρος της σειράς “Horizon”. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε έναν μελλοντικό κόσμο όπου η ανθρωπότητα έχει πέσει πίσω σε μια πρωτόγονη εποχή μετά από έναν καταστροφικό γεγονός, και οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο της Aloy, μιας μοναδικής κυνηγού με πολλαπλές δεξιότητες.

Η έκδοση που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο είναι η Complete Edition, η οποία συνοδεύεται από όλα πρόσθετα και το έξτρα περιεχόμενο που κυκλοφόρησε αργότερα στο παιχνίδι όπως η επέκταση Burning Shores.

Η Nixxes υπόσχεται ξεκλείδωτα FPS, DLSS 3 (μαζί με AMD FSR και Intel XeSS), DLAA, DirectStorage για εξαιρετικά γρήγορους χρόνους φόρτωσης όπως στο PS5 ενώ παράλληλα θα υποστηρίζει ακόμη και αναλύσεις έως και 48:9 και ρυθμίσεις τριπλής οθόνης.

Το Horizon Forbidden West κυκλοφορεί για PC μέσω Steam και Epic Games Store στις 21 Μαρτίου 2024.