Ρεκόρ πωλήσεων για το Deep Rock Galactic: Survivor

To Deep Rock Galactic είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμάς. Μια στο τόσο θα μας ακούσει κανείς να φωνάζουμε “ROCK’N’STONE” ενώ φεύγουμε σε μια ακόμα αποστολή για να σκάψουμε στα έγκατα ενός μετεωρίτη. Η Ghost Ship Games έκανε ομολογουμένως μια πολλή καλή δουλειά στο να φτιάξει ένα διασκεδαστικό co-op παιχνίδι – κάτι που κάνει τώρα η Arrowhead Game Studios με το Helldivers 2.

Την περασμένη εβδομάδα, η εταιρεία κυκλοφόρησε το Deep Rock Galactic: Survivor στο Steam Early Access, μετατρέποντας την αυθεντική co-op εμπειρία σε ένα auto-shooter παρόμοιο με το Vampire Survivors.

To έργο γνώρισε άμεση επιτυχία όπως αποδεικνύεται από τις εντυπωσιακές πωλήσεις μισού εκατομμυρίου αντιγράφων του παιχνιδιού μέσα στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. Σημειωτέον, η επιτυχία δεν αποδίδεται αποκλειστικά στην αναγνώριση της επωνυμίας.

Το DRG: Survivor έχει κερδίσει μέχρι στιγμής “Πολύ θετική” βαθμολογία στο Steam από περισσότερες από 9.000 κριτικές.

Η Funday Games, ενθουσιασμένη από τη θετική υποδοχή, αποκάλυψε το roadmap για το παιχνίδι, περιγράφοντας τα σχέδια της για τον εμπλουτισμό της εμπειρίας με νέους χάρτες, μεταλλάξεις, ικανότητες και ένα μεγαλύτερο skill tree.

Οι μελλοντικές ενημερώσεις υπόσχονται να εισαγάγουν νέες αποστολές, αφεντικά, δυναμικά γεγονότα όπως σεισμοί και πολλά άλλα, ενισχύοντας τα γερά θεμέλια του παιχνιδιού. Παράλληλας, ο πυρήνας του βασικού Deep Rock Galactic συνεχίζει να εξελίσσεται με καινοτόμα χαρακτηριστικά όπως ένα prop hunt minigame και το επερχόμενο spinoff, Deep Rock Galactic: Rogue Core, το οποίο θα προσφέρει μια κομψή ανατροπή στην co-op λογική της σειράς.

To Deep Rock Galactic: Survivor είναι διαθέσιμο στο Steam Early Access στην τιμή των 9,99€.