Όλες οι ανακοινώσεις του Xbox Developer Direct 2024

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε μαζεμένες όλες τις ανακοινώσεις για το Xbox Developer Direct. Η Microsoft μέσα στο 2024 υπόσχεται αρκετές δυνατές κυκλοφορίες. Εσείς ποιο παιχνίδι περιμένετε περισσότερο;

Avowed

Το νεο fantasy rpg της Obsidian θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2024. Από τα πρώτα πλάνα φαίνεται εκπληκτικό και παραμένω σίγουρος ότι η Obsidian θα δικαιώσει για ακόμα μια φορά.

Hellblade 2

Η αγαπημένη Σένουα επιστρέφει. Μετά από αρκετά χρόνια ανακοίνωσης είδαμε περισσότερα για το Hellblade 2. Αναφέρθηκαν περισσότερο στις βελτιώσεις του παιχνιδιού, motion captures, το πως το σύστημα μάχης εμπλουτίστηκε και φυσικά τα γραφικά του που κυριολεκτικά κόβουν την ανάσα. Θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου του 2024.

Visions of Mana

Το γνωστό παιχνίδι της Square Enix έρχεται για πρώτη φορά στις κονσόλες του Xbox. Θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2024.

Αra: History Untold

Ενα ιδιαίτερο strategy παιχνίδι το οποίο πραγματικά φαίνεται πανέμορφο. Από την παρουσίαση καταλάβαμε ότι θα σπαταλήσουμε εκατοντάδες ώρες στον κόσμο του! Θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2024!

Indiana Jones and the Great Circle

Ο αγαπημένος αρχαιολόγος επιστρέφει. Επιτέλους μετά από χρόνια είδαμε το gameplay του παιχνιδιού και το ιδιαίτερο είναι ότι θα είναι πρώτου προσώπου. Από την παρουσίαση του παιχνιδιού η Machinehead μας παρέδωσε ένα ελπιδοφόρο αποτέλεσμα. Θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024.