Ο πρώτος χάρτης επιστρέφει στο PUBG

Η Krafton ανακοίνωσε την επιστροφή του πρώτου χάρτη του PUBG, τον Erangel προσφέροντας μας έτσι νοσταλγική εμπειρία με τα γραφικά και την ισορροπία της αρχής.

Αυτή η επιστροφή, που θα διαρκέσει δύο εβδομάδες από τις 14 Μαΐου, αποτελεί μια προσπάθεια της εταιρίας να αναβιώσει την αίσθηση που είχε το παιχνίδι κατά την πρώτη του κυκλοφορία.

Το Erangel Classic φέρνει πίσω αρχικά modes και παλιά στοιχεία όπως οι πάγκοι και η τοποθέτηση των όπλων στην αρχή του νησιού. Η Krafton θα προσαρμόσει και το gunplay αντίστοιχα για να αντικατοπτρίσει την αίσθηση των πρώτων ημερών, μειώνοντας το recoil των όπλων για μια πιο αυθεντική εμπειρία.

Το PUBG ή αλλιώς “PlayerUnknown’s Battlegrounds” δημιουργήθηκε από τον Brendan “PlayerUnknown” Greene και κυκλοφόρησε αρχικά ως early access παιχνίδι τον Μάρτιο του 2017 για την πλατφόρμα του Steam. Το PUBG γνώρισε άμεσα την επιτυχία και έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στον κόσμο.

Το κύριο χαρακτηριστικό του PUBG είναι ο αγώνας επιβίωσης σε έναν τεράστιο χάρτη, όπου οι παίκτες ανταγωνίζονται για να επιβιώσουν και να κερδίσουν. Οι παίκτες προσγειώνονται στον χάρτη χωρίς εξοπλισμό και πρέπει να βρουν όπλα, προμήθειες και οχήματα, ενώ παράλληλα πρέπει να αποφύγουν ή να αντιμετωπίσουν άλλους παίκτες. Ο στόχος είναι να επιβιώσουν μέχρι το τέλος, ενώ τα όρια +του χάρτη συρρικνώνεται με την πάροδο του χρόνου, αναγκάζοντας τους παίκτες να συγκεντρωθούν σε πιο μικρές περιοχές μάχης.

Το Erangel Classic θα είναι διαθέσιμο στο PUBG στις 14 Μαΐου για PC και από τις 23 Μαΐου μέχρι και τις 6 Ιουνίου για κονσόλες.