Νέος χάρτης έρχεται στο Escape from Tarkov

H Battlestate έδωσε στην δημοσιότητα το επίσημο trailer για το επερχόμενο Patch 0.14 του Escape from Tarkov με το οποίο νέα όπλα, συστήματα και χάρτης θα προστεθούν στο παιχνίδι.

H νέα αστική περιοχή ονομάζεται Ground Zero και περιέχει ουρανοξύστες και διάφορα άλλα κτήρια όπως τράπεζες, καφετέριες και καταστήματα. Η ενημέρωση θα περιλαμβάνει επίσης το SIG MCX SPEAR, μια πολιτική έκδοση του τυφεκίου εφόδου XM7 του Στρατού των ΗΠΑ.

Μαζί με τα νέα όπλα, οι παίκτες θα μπορούν πλέον να κάνουν “vault” από αντικείμενα που φτάνουν μέχρι τους μοιρούς, με αποτέλεσμα να ξεπερνάμε εμπόδια που πριν δεν μπορούσαμε όπως ράμπες, πεζούλια και κιβώτια.

Η ενημέρωση περιλαμβάνει επίσης μια σημαντική αναμόρφωση του hitbox και του συστήματος θωράκισης του Tarkov, εισάγοντας ξεχωριστές ζώνες χτυπήματος στο επίπεδο του κεφαλιού και πιο περίπλοκη θωράκιση για άλλα μέρη του σώματος.

Το νέο σύστημα θωράκισης ενσωματώνει 37 βαλλιστικές πλάκες για διάφορες περιοχές του σώματος και εισάγει ένα σύστημα επισκευής σε εξοπλισμό θωρακισμού όπως κράνη.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να ανατρέξετε στα Patch 01.4 Notes του Escape from Tarkov στην επίσημη ιστοσελίδα.