Νέο σημαντικό update για το Helldivers 2

H Arrowhead έκανε διαθέσιμο ένα νέο patch για το Helldivers 2. Όπως σας είχαμε μεταφέρει, η εταιρεία είχε δεσμευτεί για συχνά updates διορθώνοντας γνωστά προβλήματα.

Ένα από τα βασικά θέματα που διορθώνει είναι το γνωστό πρόβλημα που αφορά τα armored bugs. Το θέμα με τους εχθρούς προέκυπτε σε υψηλότερες βαθμίδες δυσκολίας. Το παιχνίδι έκανε spawn πολλούς βαριά εξοπλισμένους με πανοπλία εχθρούς όπως Bile titans, chargers, hulks και annihilator tanks.

Το παραπάνω είχε ως αποτέλεσμα την αδυναμία των παικτών να αντιμετωπίσουν όλους αυτούς τους εχθρούς μαζί αν δεν είχα στη κατοχή τους το Railgun. Ωστόσο, το nerf του όπλου και το γεγονός πως χωρίς αυτό οι παίκτες εγκατέλειπαν τη μάχη οδήγησε το στούντιο στη μόνιμη διόρθωση του ακαταλόγιστου spawn αυτών των εχθρών. Μείωσε το ρυθμό και βελτίωσε τη κατανομή του spawn των συγκεκριμένων εντόμων.

Επίσης θα εμφανίζονται άλλοι πιο αδύναμοι εχθροί στην θέση κάποιων δυνατών και βελτιώθηκε και η αντιμετώπιση των chargers. Επιτέλους οι παίκτες θα πυροβολούν απευθείας το κεφάλι και δεν θα ασχολούνται μόνο με το armor των ποδιών.

Mπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική λίστα των αλλαγών στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού στο Steam.