Καθυστέρηση για το Suicide Squad στο Epic Games Store

H Rocksteady Studios ανακοίνωσε πως το επερχόμενο Suicide Squad: Kill the Justice League θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει στο Epic Games Store σε αντίθεση με τα άλλα συστήματα.

Όπως ανακοίνωσε στο Discord της, το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει κανονικά στις 2 Φεβρουαρίου 2024, για PlayStation 5, Xbox Series X/S και Steam. Αν και ο λόγος για την καθυστέρηση του Epic Games Store δεν αποκαλύφθηκε, η Rocksteady ανέφερε ότι οι προπαραγγελίες στην πλατφόρμα θα ακυρώνονται και θα επιστραφούν τα χρήματα από την Epic.

Η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας για το Suicide Squad: Kill the Justice League στο Epic Games Store έχει πλέον οριστεί για τις 5 Μαρτίου 2024. Καθώς πλησιάζει η κυκλοφορία του παιχνιδιού, η Warner Bros. Interactive ασχολείται ενεργά με διαρροές που σχετίζονται με το gameplay του παιχνιδιού καθώς και εγγραφές από την Closed Alpha του Νοέμβρη. Η εταιρεία με την σειρά της παροτρύνει τους παίκτες να απέχουν από την ανάρτηση spoilers καθώς ενδέχεται να καταστρέψουν την εμπειρία των υπόλοιπων παικτών.