Καθυστέρηση έναρξης της Season 2 για το Suicide Squad: Kill the Justice League

Η Rocksteady ανακοίνωσε την αναβολή της έναρξης της δεύτερης σεζόν του Suicide Squad: Kill the Justice League, που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 11 Ιουλίου.

Η ομάδα ανάπτυξης δεν έδωσε λόγο για την καθυστέρηση, ευχαριστώντας τους παίκτες για την υπομονή τους. Η δεύτερη σεζόν αναμένεται να φέρει νέες προσθήκες, όπως τη σύζυγο του Mr Freeze, Nora, νέο οπλισμό, έναν καινούργιο χάρτη και δύο νέα επεισόδια με τίτλους Frozen Hearts και Winter.

Το Suicide Squad: Kill the Justice League δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της Rocksteady και της Warner Bros., με τον κύριο οικονομικό διευθυντή της Warner Bros. Discovery να δηλώνει τον Φεβρουάριο ότι η κυκλοφορία δεν πέτυχε τους στόχους. Η Warner Bros. απέδωσε απώλεια εσόδων ύψους $200 εκατομμυρίων στο παιχνίδι.

Στο review μας, χαρακτηρίσαμε το παιχνίδι ως “ένα σεβαστό looter shooter με το προσωπείο της Suicide Squad, γεμάτο με τις ίδιες αποστολές, μια άδεια πόλη, προβλέψιμο αλλά σχετικά ευχάριστο gameplay και μια αδιάφορη ιστορία.”

Η Season 2 για το Suicide Squad: Kill the Justice League θα ξεκινήσει στις 25 Ιουλίου.