Η Label Games αποκάλυψε το Beyond Galaxyland

Η Label Games και o Sam Enright ανακοίνωσαν το Beyond Galaxyland, ένα νέο 2.5D pixelated RPG επιστημονικής φαντασίας μαζί με ένα νέο trailer.

Το Beyond Galaxyland είναι ένα RPG διαγαλαξιακής περιπέτειας που διοχετεύει το πνεύμα των κλασικών ταινιών επιστημονικής φαντασίας. Οι παίκτες ξεκινούν μια επική αναζήτηση μαζί με τον μαθητή γυμνασίου Doug, ο οποίος βρίσκεται να ωθείται στον κόσμο για να σώσει τη Γη από τα νύχια της αινιγματικής οντότητας που είναι γνωστή ως “The End”. Συνοδευόμενος από το έμπιστο ινδικό χοιρίδιο του, τον Boom Boom, και ένα ρομπότ ονόματι MartyBot, ο Doug εξερευνά ένα ηλιακό σύστημα πλανητών που μοιάζει με ζωολογικό κήπο γεμάτο με διαφορετικά τοπία, ενδιαφέροντες χαρακτήρες και τρομερούς αντιπάλους.

Στο Beyond Galaxyland, οι παίκτες συμμετέχουν σε στρατηγικές turn-based μάχες ενάντια σε μια ποικιλία κοσμικών εχθρών, χρησιμοποιώντας τις μοναδικές ικανότητες των μελών του party τους για να ξεπεράσουν τις προκλήσεις. Το παιχνίδι διαθέτει επικά boss fights ενάντια σε τρομερούς αντιπάλους, όπως κολοσσιαίους διαστημικούς δράκους και τον παντογνώστη βιονικό μεγαθήριο Nexus Mind. Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν να αιχμαλωτίσουν τους εχθρούς κατά τη διάρκεια μαχών για να τους απελευθερώσουν αργότερα ως συμμάχους, προσθέτοντας ένα επίπεδο τακτικού βάθους στο παιχνίδι.

To Beyond Galaxyland έρχεται σε PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch και PC μέσω του Steam και του Epic Games Store.