Η Konami δεσμεύεται στην ποιότητα των Metal Gear

Η Konami διοργάνωσε πρόσφατα μια εκδήλωση με τίτλο “Production Hotline”, με βασικά έργα πάνω στη συλλογή Metal Gear Solid: Master και το επερχόμενο remake του MGS3, Metal Gear Solid Delta: Snake Eater.

Ο παραγωγός Noriaki Okamura, ένας βετεράνος dev της Konami που εμπλέκεται βαθιά στην αναζωογόνηση της σειράς, μοιράστηκε ιδέες για το όραμα της εταιρείας για το Delta. Τόνισε τη σημασία της διατήρησης της ουσίας του Metal Gear Solid με την ενημέρωση των γραφικών και του παιχνιδιού για σύγχρονο κοινό, διασφαλίζοντας ότι το MGS θα παραμείνει πιστό στις ρίζες του.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Okamura τόνισε την πρόοδο της ανάπτυξης του Delta, εκφράζοντας την αποφασιστικότητα και την αφοσίωση τους στην επιτυχία του έργου. Ανέφερε ότι ενώ δεν συμμετέχουν όλα τα μέλη της αρχικής ομάδας MGS3, πολλά εξακολουθούν να συνεισφέρουν, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή τους να διατηρήσουν το Metal Gear για τις μελλοντικές γενιές.

Σε μια ξεχωριστή εξέλιξη, ο David Hayter, γνωστός για την ερμηνεία του στους Solid Snake και Big Boss σε προηγούμενα παιχνίδια Metal Gear, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του για το Metal Gear Solid Delta.

Αν και το βίντεο παρακάτω δεν δίνει πολλές πληροφορίες για το μέλλον, η Konami ανακοίνωσε ότι μια μεγαλύτερη παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί σύντομα.