Ανακοινώθηκε το πρώτο Roadmap του Palworld

Μετά τα απανωτά ρεκόρ πωλήσεων, η PocketPair επιστρέφει με μια νέα ανακοίνωση και αυτή την φορά πρόκειται για το πρώτο Roadmap του Palworld.

Σύμφωνα με την εικόνα παρακάτω, η ομάδα ανάπτυξης θα εστιάσει σε σημαντικά προβλήματα που μαστίζουν το παιχνίδι όπως πληθώρα από bugs, τα rollbacks στις ώρες των servers και των κόσμων και τα μεγάλα loading times κατά την διάρκεια της έναρξης του παιχνιδιού.

Βελτιώσεις που θα γίνουν εστιάζουν τόσο στην ανακατανομή των πλήκτρων όσο και στην τεχνητή νοημοσύνη και το pathfinding των Pals στην βάση και τον κόσμο του νησιού μας.

Τέλος, στα μελλοντικά σχέδια της ομάδας βρίσκονται η προσθήκη του PvP, Raid Bosses σαν End-Game Content, η προσθήκη του Pal Arena για PvP με Pals, η προσθήκη του Steam & Xbox Crossplay, βελτιώσεις στα στοιχεία του Xbox, μεταφορές προόδου ανάμεσα σε servers, βελτιώσεις στο σύστημα κατασκευής και νέα νησιά, Pals, αφεντικά και τεχνολογία.

Αν και δεν υπάρχει κάποια επίσημη ημερομηνία ή παράθυρο κυκλοφορίας όλων των παραπάνω, ευελπιστούμε η εταιρεία να μάθει κάποια πράγματα με αυτή την απρόσμενη επιτυχία και να φτιάξει έναν κόσμο, ένα παιχνίδι που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες μας.