Η Diablo 4 Season 4: Loot Reborn έρχεται τον Μάϊο

Η επερχόμενη Season 4 μετά την κυκλοφορία του Diablo 4 στο Game Pass, με τίτλο Loot Reborn, είναι έτοιμη να κάνει την μεγάλη είσοδο της στις 14 Μαΐου, παρουσιάζοντας μας τη “μεγαλύτερη ενημέρωση του παιχνιδιού μέχρι τώρα”.

Ξεκινώντας από τις προηγούμενες σεζόν, το Loot Reborn θα προσφέρει εποχικό περιεχόμενο περιορισμένου χρόνου, αλλά επίσης θα πραγματοποιήσει μόνιμες αλλαγές σε πολλά από τα βασικά συστήματα τόσο στο Seasonal όσο και στο Eternal Realms.

Η κύρια εστίαση αυτής της ενημέρωσης έγκειται στην επεξεργασία των αντικειμένων και στο loot που θα βρίσκουμε, με την Blizzard να εφαρμόζει αλλαγές στον τρόπο απόκτησης, λειτουργίας και βελτίωσης τους καθώς οι παίκτες προχωρούν στα World Tiers κατά τη διάρκεια μιας σεζόν.

Με τον εξορθολογισμό της σπανιότητας των αντικειμένων και την αλλαγή της πολυπλοκότητας σε crafting συστήματα όπως τα Tempering και Masterworking, το Loot Reborn στοχεύει να ενισχύσει τον ατομικό αντίκτυπο των αντικειμένων μειώνοντας παράλληλα τον χρόνο που θα αφιερώνουμε για να οργανώνουμε το inventory μας.

Η Season 4 θα εισάγει επίσης αλλαγές στα Helltide Events που διαθέσιμα σε όλα τα World Tiers με προσαρμοσμένα επίπεδα δυσκολίας. Ένα νέο Threat Level System αυξάνει τον κίνδυνο και τη συχνότητα των Raids καθώς οι παίκτες έρχονται σε επαφή με εχθρούς, με αποκορύφωμα τις συναντήσεις με τον τρομερό Hellborn στο Threat Level 3. Η ενημέρωση αποκαλύπτει επίσης το The Pit, μια πρόκληση για το Endgame προσαρμοσμένη για ομάδες έως τεσσάρων παικτών. Μαζεύοντας Runeshard, οι παίκτες θα αποκτούν πρόσβαση στο The Pit, όπου πρέπει να νικήσουν ορδές τεράτων και ένα αφεντικό μέσα σε ένα χρονικό όριο, αποκομίζοντας πολύτιμες ανταμοιβές.

Τέλος, το Loot Reborn παρουσιάζει την Andariel, Maiden of Anguish, ως ένα Summonable boss fight, μαζί με τις Tormented Echo παραλλαγές όλων των bosses για τους παίκτες επιπέδου 200. Οι Stygian Stones που αποκτήθηκαν μέσα στο The Pit διευκολύνουν τα Summons, αποφέροντας ενισχυμένες ανταμοιβές.

Η Season 4 παρουσιάζει επίσης το Iron Wolves Questline, των mercenaries που έχουμε συναντήσει στο Diablo 2 με την οποία θα μπορούμε να αποκτήσουμε Tempering Manuals

Η επίσημη ανακοίνωση της Blizzard για το Loot Reborn περιλαμβάνει περισσότερες λεπτομέρειες για όλα τα παραπάνω – και περιλαμβάνει λεπτομέρειες για το νέο Battle Pass και τα Premium Cosmetics της Season 4. H ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη την Τρίτη 14 Μαΐου.