Η Clove κυκλοφόρησε στο Valorant

H Riot Games αποκάλυψε την νέα ηρωίδα που έρχεται στο Roster του Valorant με το όνομα Clove, την 25η Agent του παιχνιδιού.

Η Clove είναι μια Controller Agent με μια ιδιαίτερη διαφορά στους μηχανισμούς του gameplay της καθώς οι ικανότητές της αμφισβητούν τον θάνατο και της επιτρέπουν να ελέγχει τον αγώνα και να ασκεί επιρροή ακόμα και μετά από αυτόν.

Στην καρδιά του kit της Clove βρίσκεται η έννοια του “όμορφου θανάτου”, όπου κάθε ικανότητα δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να ανατρέψουν τη μάχη μετά τον θάνατο. Η εργαλειοθήκη της Clove ενθαρρύνει τους υπολογισμένους κινδύνους και τη στρατηγική τοποθέτηση για μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας της κατά την διάρκεια του αγώνα.

Μια σημαντική ικανότητα της Clove είναι το Clove “Not Dead Yet”, μια Ultimate ικανότητα που δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να αναστηθούν μετά τον θάνατο, υπό την προϋπόθεση ότι θα εξασφαλίσουν ένα kill ή assist μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτή η ικανότητα χρησιμεύει ως βασικό εργαλείο για τη διατήρηση του ελέγχου του χάρτη και την υποστήριξη των συμπαικτών μας.

Στις υπόλοιπες ικανότητες έχουνμε την ικανότητα “Ruse” επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν σύννεφα για την ελάττωση της όρασης των αντιπάλων μας μετά τον θάνατο, και το “Meddle”, μια debuffing ικανότητα που αποδυναμώνει τους πόντους ζωής των αντιπάλων.

Αυτές οι δεξιότητες, σε συνδυασμό με την ευκινησία και την αναγέννηση της υγείας της Clove που παρέχονται από το “Pick-Me-Up” Passive, δίνουν τη δυνατότητα στους παίκτες να εμπλακούν σε μάχες πρώτης γραμμής και να ελέγχουν μακροπρόθεσμα τη ροή της μάχης.

Η Clove είναι μια χαρακτήρας που παίζει με την ζωή και τον θάνατο και σίγουρα θα αλλάξει το τοπίο των αγώνων στο Valorant. Είναι ήδη διαθέσιμη μέσω του Patch 8.05 του Valorant.