H Johanna Faries γίνεται πρόεδρος της Blizzard Entertainment

H Blizzard Entertainment ανακοίνωσε πως η Johanna Faries είναι η νέα Πρόεδρος της εταιρείας μετά την αποχώρηση του Mike Ybarra.

Η Johanna Faries ήταν μαζί με την Activision Blizzard King για περίπου 5 χρόνια ως general manager για την σειρά Call of Duty. Πριν από αυτή την θέση, ήταν υπεύθυνη για την eSports σκηνή του παιχνιδιού.

Σε γράμμα της, η Faries έγραψε:

Αγαπητή Blizzard,

Αν και η επίσημη πρώτη μου μέρα μαζί σας είναι στις 5 Φεβρουαρίου, θέλω να σας ενημερώσω αμέσως ότι είναι τιμή μου που θα είμαι μαζί σας την επόμενη εβδομάδα με αυτή τη νέα ιδιότητα. Κάνω τόσο ταπεινά και με δέος για όλα όσα η Blizzard έχει υποστηρίξει και έχει παραδώσει στον κόσμο για περισσότερα από τριάντα χρόνια. Η σημερινή ημέρα φέρνει επίσης μερικά ανάμεικτα συναισθήματα. Η απώλεια ταλαντούχων συναδέλφων τις τελευταίες ημέρες είναι δύσκολο να συγκρατηθεί δίπλα-δίπλα με τον τεράστιο ενθουσιασμό που νιώθω για τη συμμετοχή μου στη Blizzard — και την ανάπτυξη της δυναμικής που έχετε δημιουργήσει για το επόμενο κεφάλαιο της Blizzard.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Matt για την εισαγωγή, να δώσω περισσότερη σαφήνεια στη σημερινή ανακοίνωση και να μοιραστώ περισσότερα για το πώς βλέπω το μέλλον μας μαζί στη Blizzard. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να καταλάβω πολλά. Η είδηση του διορισμού μου μπορεί αναμφίβολα να προκαλέσει μια σειρά από αντιδράσεις, ερωτήσεις, ακόμη και ανησυχίες.

Η Activision, η Blizzard και η King είναι αναμφισβήτητα διαφορετικές εταιρείες με ξεχωριστά παιχνίδια, κουλτούρες και κοινότητες. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο τρόπος που ξυπνούσαμε στο Call of Duty για να προσφέρουμε στους παίκτες μπορεί συχνά να διαφέρει από τα εκπληκτικά παιχνίδια στη σφαίρα της Blizzard: καθένα με διαφορετικές εμπειρίες παιχνιδιού, κοινότητες που τους περιβάλλουν και απαιτούμενα μοντέλα επιτυχίας. Το έχω συζητήσει με την ηγετική ομάδα της Blizzard και βαδίζω σε αυτόν τον ρόλο με ευαισθησία σε αυτές τις δυναμικές και βαθύ σεβασμό για τη Blizzard, καθώς αρχίζουμε να εξερευνούμε φτάνοντας τα σύμπαντά μας σε ακόμα υψηλότερα ύψη.

Δεσμεύομαι να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την Blizzard να ευδοκιμήσει, με φροντίδα και προσοχή για εσάς και τα παιχνίδια μας, το καθένα μοναδικό και ξεχωριστό από μόνο του. Είμαι αισιόδοξη για την ικανότητά μας να υπηρετούμε τις σημερινές και μελλοντικές κοινότητες παικτών μας και να ενισχύσουμε περαιτέρω το κοινό πάθος για το μεγαλείο, τη στιλπνότητα και τη δημιουργική κυριαρχία που αποτελεί χαρακτηριστικό της προσέγγισης της Blizzard στη δημιουργία παιχνιδιών.

Την επόμενη εβδομάδα, θα είμαι στο Irvine και ανυπομονώ να συνδεθώ με όσο το δυνατόν περισσότερους από εσάς. Θα προγραμματίσω ανεπίσημες (και εντελώς προαιρετικές) συναντήσεις και χαιρετισμούς, όπου θέλω να ακούσω περισσότερα από άτομα σε ολόκληρο τον οργανισμό. Όσοι από εσάς δεν μπορείτε να φτάσετε σε αυτές τις συγκεντρώσεις ή δεν βρίσκεστε στο Irvine, μη διστάσετε να μου στείλετε email. Σχεδιάζουμε επίσης μια συνεδρίαση του συμβουλίου που θα γίνει στο άμεσο μέλλον.

Μερικά προσωπικά στοιχεία για μένα: η #1 δουλειά μου στη ζωή είναι να μεγαλώνω δύο καταπληκτικά αγόρια. Εκτός από τη γονεϊκότητα, μια τυπική εβδομάδα για μένα περιλαμβάνει να βρίσκω χρόνο για καθημερινή γιόγκα και προσευχή και φυσικά να παίζω βιντεοπαιχνίδια (μεγάλη θαυμάστρια του Diablo IV εδώ!). Καθ’ όλη τη διάρκεια, η χαρά που βρίσκω στα παιχνίδια –και η συνεργασία με αυτούς που τα κάνουν– απλώς βαθαίνει.

Παραμένω εμπνευσμένη από την εμβληματική κληρονομιά της Blizzard και τον μεταμορφωτικό ρόλο που έπαιξε το gaming στη ζωή μου και στις ζωές άλλων. Ανυπομονώ να ξεκινήσω—να ακούσω, να μάθω, να δυναμώσω και να συνεργαστώ με όλους σας για το τολμηρό και λαμπρό μέλλον μας μαζί. Μαζί, ας ζήσουμε πολλές θρυλικές μέρες μπροστά μας.