Έκλεισε η Possibility Space

H Possibility Space, το studio που ιδρύθηκε από τον παραγωγό των State of Decay, σταμάτησε την λειτουργία της σύμφωνα με αναφορές με τον παραγωγό Jeff Strain να κατηγορεί το κλείσιμο σε διαρροές εμπιστευτικών πληροφοριών από υπαλλήλους.

Παρά την ανακοίνωση του Strain για τη σύσταση του στούντιο τον Οκτώβριο του 2021 και τα ταλέντα υψηλού προφίλ που προσέλκυσε, συμπεριλαμβανομένων των Jane Ng και Liz England, οι λεπτομέρειες για τα έργα του παρέμειναν άγνωσες. Ωστόσο, πρόσφατες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από απολυμένους υπαλλήλους υποδηλώνουν ένα ξαφνικό και εκτεταμένο κύμα απολύσεων.

Το email του Strain προς το προσωπικό, που κοινοποιήθηκε από το Polygon, ρίχνει φως στην κατάσταση, κατηγορώντας το κλείσιμο σε διαρροές που σχετίζονται με το «Project Vonnegut». Εξέφρασε σοκ από την αποκάλυψη εσωτερικών πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών για τον εκδοτικό συνεργάτη του στούντιο και οικονομικές συζητήσεις. Κατά συνέπεια, ο εκδοτικός εταίρος φέρεται να απέσυρε την υποστήριξη για το έργο, οδηγώντας στην ακύρωσή του και, τελικά, στο κλείσιμο της Possibility Space. Αυτό το κλείσιμο ακολουθεί στενά το κλείσιμο της Crop Circle Games, ενός άλλου στούντιο που ανήκει στην Prytania Media, εγείροντας ερωτήματα για το μέλλον των εναπομεινάντων στούντιο της, Prytania, Dawon Entertainment και Fang & Claw.

Το κλείσιμο της Possibility Space προσθέτει ένα ακόμα κύμα απωλειών θέσεων εργασίας και κλεισίματος στούντιο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, με περισσότερα από 15.000 άτομα να επηρεάζονται.