Διαθέσιμο από σήμερα το No Man’s Sky Orbital Update

Η Hello Games, η ομάδα πίσω από το No Man’s Sky ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου Content Update για τον τίτλο της με όνομα Orbital.

H 27η ενημέρωση ανανεώνει και βελτιώνει τους διαστημικούς σταθμούς μετατρέποντάς τους σε “μεγάλους, σταδιακά δημιουργημένους και απίστευτα ποικίλους” σταθμούς. Σκοπός αυτής της ενημέρωσης είναι να δοθεί η αίσθηση για μεγαλύτερους, πιο ατομικούς σταθμούς με νέες δραστηριότητες και ενδιαφέροντα στοιχεία.

Μέσα στις βελτιώσεις έχουμε την προσθήκη ενός ship editor που επιτρέπει στους παίκτες να προσαρμόζουν τα βασικά διαστημόπλοια συγκεντρώνοντας και ανταλλάσσοντας εξαρτήματα για τη δημιουργία νέων τύπων πλοίων.

Οι παίκτες μπορούν τώρα επίσης να στείλουν στόλους φρεγατών σε αποστολές εκτός της έδρας τους και να αναλάβουν τολμηρές διασώσεις αν χρειαστεί. Εν τω μεταξύ, η Hello Games αναπτύσσει ενεργά το επόμενο έργο της, το Light No Fire, μια procedurally περιπέτεια φαντασίας πλανητών που επικεντρώνεται στην περιπέτεια, την οικοδόμηση, την επιβίωση και την εξερεύνηση σε έναν πλανήτη στο μέγεθος της Γης.

Ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας του Light No Fire παραμένει άγνωστη, η συνεχιζόμενη εργασία για τις ενημερώσεις περιεχομένου του No Man’s Sky συνεχίζεται. Τα Patch Notes του Orbital Update είναι διαθέσιμα εδώ.