Δείτε δωρεάν τα επεισόδια του Granblue Fantasy

Έναν περίπου μήνα πριν την κυκλοφορία του Granblue Fantasy: Relink, η CyGames Inc. δημοσίευσε στο επίσημο κανάλι της στο Youtube μια σειρά επεισοδίων για το παιχνίδι, τα οποία είναι διαθέσιμα για προβολή εντελώς δωρεάν.

Το Granblue Fantasy: Relink είναι ένα action role-playing game (ARPG) που αναπτύσσεται από την Cygames σε συνεργασία με την PlatinumGames. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που βασίζεται στον δημοφιλή τίτλο της Cygames, “Granblue Fantasy,” ο οποίος αρχικά ξεκίνησε ως ένα free-to-play browser-based role-playing game (RPG) και έχει καταφέρει να κερδίσει μεγάλη απήχηση και στην Δύση με την πρόσφατη κυκλοφορία του αντίστοιχου Fighting παιχνιδιού, Granblue Fantasy Versus: Rising.

Το Granblue Fantasy: Relink σχεδιάζεται με σκοπό να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού με γρήγορη δράση και εντυπωσιακά γραφικά σε τρίτο πρόσωπο. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στον φανταστικό κόσμο του Granblue Fantasy, όπου οι παίκτες τον εξερευνούν, καταπολεμούν τέρατα, εξελίσσουν τους χαρακτήρες τους και συμμετέχουν σε επικές μάχες.

Η σειρά έχει γίνει γνωστή τόσο για τα μοναδικά σχέδια των χαρακτήρων της όσο και της δράσης αλλά και της ιστορίας της.

To Granblue Fantasy: Relink κυκλοφορεί την 1η Φεβρουαρίου για Playstation 4, Playstation 5 και PC μέσω Steam.