Αποκαλύφθηκε το Tales of Seikyu

Η ACE Entertainment αποκάλυψε το νέο, επερχόμενο farming sim/rpg παιχνίδι της Tales of Seikyu δίνοντας στην δημοσιότητα και ένα gameplay showcase βίντεο.

Στο Tales of Seikyu οι παίκτες θα βρεθούν στην εξοχή και θα πρέπει να επαναφέρουν σε λειτουργία ενα μικρό Inn, την στιγμή που θα μεγαλώσουν ζώα, θα φυτέψουν φρούτα και λαχανικά και θα εξερευνήσουν αυτό το μαγικό τοπίο. Σε σχέση με άλλα παιχνίδια του είδους, εδώ υπάρχουν μαγικές μάσκες που αν τις φορέσουμε αποκτούμε την εμφάνιση και τις δυνάμεις των διαφόρων πλασμάτων του παιχνιδιού.

Κομμάτι του Tales of Seikyu θα περιλαμβάνει την εξερεύνηση της γύρω εξοχής και την περαιτέρω εξόρμηση στο «Θείο Βασίλειο, έναν λαβύρινθο γεμάτο με ενδιαφέροντα παζλ».

Η ACE δήλωσε συγκεκριμένα:

Συγκεντρώσαμε έμπνευση από διάφορες μυθολογίες και τέρατα από folktales από όλο τον κόσμο. Αυτό μας οδήγησε στο να δημιουργήσουμε έναν κόσμο που έχει τέρατα, yokai και θεούς. Στο Tales of Seikyu, οι περισσότεροι κάτοικοι του χωριού βασίζονται σε ασιατικά παραμύθια, αλλά θα συναντήσετε και τέρατα από δυτικές ιστορίες, όπως βρικόλακες ή μινώταυρους. Οι παίκτες μπορούν να παρακολουθήσουν πώς αυτά τα διαφορετικά πλάσματα συνυπάρχουν, σχηματίζουν κοινωνίες και ακόμη και ρομαντικές σχέσεις μαζί και μεταξύ τους.

Το Tales of Seikyu θα ξεκινήσει στο Kickstarter στις 12 Ιανουαρίου 2024.