Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Shadow of the Ninja Reborn

H Natsume Atari, η ININ Games και η Tengo Project ανακοίνωσαν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Shadow of the Ninja Reborn.

Το τέταρτο παιχνίδι της σειράς λαμβάνει χώρα σε ένα μακρινό μέλλον, όπου ένας θρυλικός Ninja περιπλανιέται και οι παίκτες ωθούνται σε αγώνες αδρεναλίνης μέσα από σκοτεινούς ουρανοξύστες, συμμετέχοντας σε έντονες μάχες ενάντια σε τανκς και ρομπότ για να απελευθερώσουν την ανθρωπότητα από την λαβή των Τεσσάρων Δαιμονικών Στρατηγών. Με έμφαση στον “σούπερ ρεαλισμό”, η Tengo Project υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία παιχνιδιού που συνδυάζει άψογα τη νοσταλγία με το παιχνίδι αιχμής.

Το Shadow of the Ninja Reborn ανακοινώθηκε για πρώτη φορά πριν από περίπου 8 μήνες, τον Αύγουστο του 2023 και αποτελεί ένα 16-bit remake του τίτλου του Nintendo Entertainment System, Shadow of the Ninja.

Ο αρχικός τίτλος κυκλοφόρησε στο ιαπωνικό Nintendo Family Computer από την Natsume Inc. το 1990. Εκείνη την εποχή, ήταν ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα παιχνίδια δράσης για Οικογενειακές κονσόλες και αξιολογήθηκε ως ένα από τα καλύτερα coop παιχνίδια δύο παικτών. Ήταν επίσης ο πρώτος από μια σειρά τίτλων που ενίσχυσαν τη φήμη της Natsume ως δεξιοτέχνη των παιχνιδιών δράσης.

Το Shadow of the Ninja Reborn θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Switch και PC μέσω Steam στις 29 Αυγούστου.