Αποκαλύφθηκε το The Thaumaturge

Η 11 Bit Studios, η ομάδα πίσω από αναγνωρισμένους τίτλους όπως τα This War of Mine και Frostpunk, παρουσίασε το The Thaumaturge, ένα νέο “πλούσιο σε ιστορία” ισομετρικό RPG από την Fool’s Theory που θα αποτελεί τον πρώτο τίτλος της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών.

Το The Thaumaturge λαμβάνει χώρα στην Πολωνία στις αρχές του 20ου αιώνα, μετά την προσάρτηση από τη Ρωσία. Η Βαρσοβία εδώ είναι μια πόλη με εμφανείς αντιθέσεις εκεί όπου η φτώχεια και ο χουλιγκανισμός είναι μερικές από τις αποχρώσεις που έρχονται σε αντίθεση με τον υψηλό κοινωνικό πλούτο. Ένα μέρος όπου τα ατομικά συμφέροντα έρχονται συχνά σε σύγκρουση και όπου η μεγάλη ευκαιρία ενός ανθρώπου μπορεί να σημαίνει τον πρόωρο χαμό ενός άλλου.

Το The Thaumaturge χαρακτηρίζεται από την υπερφυσική χροιά του, αφού οι Θαυματουργοί είναι αφέντες που διαχειρίζονται υπερφυσικά όντα γνωστά ως Salutors προκειμένου να ελέγξουν άλλους ανθρώπους, να μάθουν μυστικά και να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε εμπόδια συναντήσουν.

Το turn-based σύστημα μάχης θα αναδείξει τις ικανότητες του Θαυματουργού σε έναν αφιλόξενο κόσμο γεμάτο μυστήριο και αντιφάσεις.

Το The Thaumaturge αναμένεται να κυκλοφορήσει για υπολογιστές (μέσω Steam και GOG).