Αποκαλύφθηκε το Brighter Shores

Η Fen Research, που ιδρύθηκε από τον αρχικό σχεδιαστή του RuneScape, Andrew Gower, ανακοίνωσε το Brighter Shores, ένα δωρεάν MMORPG φαντασίας που θα κυκλοφορήσει σε PC και Mac αργότερα μέσα στο έτος.

Ο τίτλος αναπτύσσεται πάνω από μια δεκαετία και θα προσφέρει στους παίκτες μια ήρεμη απόδραση στην παραλιακή πόλη του Hopeport, όπου ξεκινούν ως φύλακες της πόλης πριν ξεκινήσουν ένα ταξίδι στον κόσμο της Adothria για να αντιμετωπίσουν μια απειλή.

Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από τρεις κατηγορίες – Cryoknight, Hammermage ή Guardian – με την καθεμία να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες. Το Brighter Shores υπόσχεται μια σειρά από ιδιόρρυθμους χαρακτήρες, μαγευτικές τοποθεσίες και συναρπαστικούς εχθρούς, με την Fen Research να στοχεύει να εισάγει νέες ανατροπές στο είδος των MMORPG.

Ενώ το παιχνίδι θα διατίθεται δωρεάν, η Fen Research σχεδιάζει να προσφέρει ένα “all-inclusive premium pass” αντί για μικροσυναλλαγές, παρέχοντας πρόσθετες αποστολές, περιπέτειες και ιστορίες. Ο κύριος σχεδιαστής, Andrew Garfield εκφράζει ενθουσιασμό για τους παίκτες που θα βιώσουν το παιχνίδι, περιγράφοντας την ανάπτυξή του ως έργο αγάπης.

Το Brighter Shores έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία στο 3ο τρίμηνο του 2024 στο Steam, με τακτικές ενημερώσεις περιεχομένου να προγραμματίζονται μετά την κυκλοφορία.