Αποχωρεί από την Square Enix ο Producer του HARVESTELLA

O Producer του HARVESTELLA, Daisuke Taka, θα αποχωρήσει από την Square Enix στα τέλη Απριλίου όπως ανακοίνωσε στο Twitter/X.

Όπως γράφει στην ανακοίνωση:

Θα φύγω από την Square Enix στα τέλη Απριλίου Χθες ήταν η τελευταία μου μέρα που πήγα στο γραφείο!

Είμαι ευλογημένος ως παραγωγός που υπάρχουν ακόμα τόσοι πολλοί άνθρωποι που παίζουν το HARVESTELLA, το οποίο κυκλοφόρησε πέρσι. Σε όλους τους παίκτες, τους streamers, τους θεατές και το προσωπικό που συμμετέχει στην ανάπτυξή του—σας ευχαριστώ πολύ.

Όσον αφορά εμένα προσωπικά, είμαι εντελώς αναποφάσιστος για το τι θα κάνω στη συνέχεια. Γενικά οι άνθρωποι λένε ότι είναι αναποφάσιστοι ενώ έχουν πραγματικά το επόμενο πράγμα τους στη σειρά, αλλά στην περίπτωσή μου είμαι «εντελώς αναποφάσιστος»!! Τι απερίσκεπτο!!

Ελπίζω να συμμετάσχω και να δημιουργήσω ενδιαφέροντα πράγματα, οπότε είτε είστε επαγγελματίας είτε ερασιτέχνης, μη διστάσετε να απευθυνθείτε. Είμαι ελαφρύς, αλλά θα ήθελα να πάρω ένα ποτό. Τα λέμε.

Το HARVESTELLA είναι ένα ιδιαίτερο JRPG που προσπαθεί να αναμείξει τα farming sims με το κλασικό μοτίβο των παιχνιδιών της Square Enix. Αν και έχει ανάμεικτες κριτικές σίγουρα υπάρχει κοινό που θα μπορούσε να το ευχαριστηθεί.