Ανακοινώθηκε το WWE 2K24

H 2K και η ομάδα ανάπτυξης Visual Concepts ανακοίνωσαν επίσημα το WWE 2K24. Μαζί δημοσίευσαν και το πρώτο επίσημο trailer.

Το WWE 2K24 θα διαθέτει πολλές βελτιώσεις για franchise, όπως το 2K Showcase…of the Immortals που γιορτάζει τα 40 χρόνια WrestleMania, τέσσερις νέους τύπους αγώνων όπως το Ambulance και το Special Guest Referee, δύο νέες εμπειρίες MyRISE και πολλά άλλα.

Επιπλέον, οι παίκτες θα μπορούν επίσης να ανυπομονούν για ένα τεράστιο ρόστερ με περισσότερους από 200 WWE Superstars και Legends, συμπεριλαμβανομένων των Roman Reigns, Andre the Giant, Becky Lynch, Batista, Kurt Angle, Asuka, Bret Hart, Brock Lesnar, “Macho Man” Randy Savage, Chyna και πολλών άλλων.

Τα απίστευτα ρεαλιστικά γραφικά και τα βελτιωμένα animations – με ενημερωμένες πάνω από το 90% εκφράσεις προσώπων – καθώς και οι βελτιώσεις στις κάμερες Ramp και Dive και η δυνατότητα κίνησης της κάμερας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού παρέχουν την πιο εντυπωσιακή (οπτικά) εμπειρία WWE 2K μέχρι σήμερα.

Το WWE 2K24 Deluxe Edition και το Forty Years of WrestleMania Edition έχουν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν παγκοσμίως την Τρίτη, 5 Μαρτίου 2024, ακολουθούμενα από την Standard Edition και την Standard Cross-Gen Digital Edition την Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2024.

Το WWE 2K24 θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam).