Το India Hero Project υποδέχεται τους πρώτους τίτλους

H Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε τους πέντε πρώτους τίτλους του India Hero Project, μια νέα πρωτοβουλία που στοχεύει να «ξεθάψει και να ενδυναμώσει τα πιο λαμπρά ταλέντα ανάπτυξης παιχνιδιών της Ινδίας για να μοιραστούν τα μοναδικά τους οράματα με παίκτες παγκοσμίως».

Οι τίτλοι που ανακοινώθηκαν είναι οι εξής:

Meteora: The Race Against Space Time

Εκτοξεύστε τον εαυτό σας στο νεφέλωμα και συμμετάσχετε σε έναν αγώνα επιβίωσης. Σε αυτό το arcade combat racer, δεν είστε απλώς ένας μετεωρίτης αλλά μια δύναμη της φύσης. Διασχίστε το δρόμο σας μέσα από ένα ασταθές σύμπαν δέους και θαυμασμού καθώς υπερτερείτε, επιδιώκετε και εξαλείφετε τους αντίπαλους μετεωρίτες σε μια εκθαμβωτική επίδειξη στρατηγικής και δεξιοτήτων.

FISHBOWL

Το Fishbowl είναι μια ιστορία από τη ζωή που οδηγεί τους παίκτες σε ένα ταξίδι νοσταλγίας και μελαγχολίας, εξερευνώντας θέματα θλίψης, σύνδεσης και αυτοανακάλυψης, που διαδραματίζονται στο πολιτιστικό τοπίο της αστικής Ινδίας. Ο κόσμος είναι γεμάτος με pixel art και ένα πρωτότυπο Lofi soundtrack που αποτελεί το σκηνικό του παιχνιδιού μας. Η Fishbowl συνδυάζει μια αφήγηση πολλών γενεών, ακολουθώντας τις φιλοδοξίες της Alo καθώς ξεκινά την πρώτη της δουλειά σε μια νέα πόλη, αν και εργάζεται από το σπίτι.

MUKTI

Το Mukti είναι ένα παιχνίδι εξερεύνησης και ιστορίας πρώτου προσώπου που διαδραματίζεται στο συναρπαστικό περιβάλλον ενός ινδικού μουσείου, εμβαθύνοντας σε ένα κρίσιμο κοινωνικό ζήτημα: την εμπορία ανθρώπων.

Στο Mukti, οι παίκτες ξεκινούν ένα ταξίδι ανακάλυψης καθώς περιηγούνται στους δαιδαλώδεις διαδρόμους του μουσείου, αποκαλύπτοντας τις οδυνηρές αλήθειες και τις κρυμμένες αφηγήσεις πίσω από τη μάστιγα της εμπορίας ανθρώπων. Μέσω της πλούσιας αφήγησης και της καθηλωτικής μηχανικής του παιχνιδιού, το Mukti προσκαλεί τους παίκτες να αντιμετωπίσουν τις πραγματικότητες που αντιμετωπίζουν τα θύματα και οι επιζώντες, ρίχνοντας φως σε αυτό το πιεστικό παγκόσμιο ζήτημα.

Requital: Gates of Blood

Το Requital: Gates of Blood είναι ένα 2D side-scrolling action platformer εμπνευσμένο από την αιγυπτιακή μυθολογία που διαδραματίζεται στον μυστικιστικό υπόκοσμο του Duat. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο της Zahrah, διασχίζοντας τη μετά θάνατον ζωή για να νικήσουν τους πανίσχυρους φύλακες των Πυλών του Duat. Μέσα από μια σειρά από έντονες συναντήσεις που μοιάζουν με το αφεντικό, οι παίκτες αντιμετωπίζουν ισχυρούς θεούς, δαίμονες και θηρία.

SURI: The Seventh Note

Το SURI: The Seventh Note είναι ένα 2D παιχνίδι εξερεύνησης και δράσης που διαδραματίζεται στο μαγευτικό σκηνικό της μυθικής Ινδίας. Ένας κόσμος γεμάτος με συναρπαστικές αφηγήσεις εμπνευσμένες από την ινδική μυθολογία, ζωντανούς χαρακτήρες και μυθικές τοποθεσίες, από τους πλωτούς ναούς στα Ιμαλάια, τα χαμένα οχυρά του Ρατζαστάν, τις αρχαίες ζούγκλες φωλιασμένες στα Δυτικά Γκάτ και πολλά άλλα. Το platforming συναντά μια μοναδική μουσική διάσταση καθώς ο κόσμος του παιχνιδιού συγχρονίζεται απρόσκοπτα με έναν αινιγματικό ρυθμό.