Ανακοινώθηκε το The Coma 2B: Catacomb

H Headup Games και η Dvora Studio ανακοίνωσαν το side-scrolling survival horror game The Coma 2B: Catacomb για PC μέσω Steam.

Στο “The Coma 2B: Catacomb”, ο Youngho έχει ξεφύγει από την εφιαλτική διάσταση που είναι γνωστή ως “The Coma” και επιστρέφει στο σχολείο, ελπίζοντας σε μια κανονική ζωή. Ωστόσο, η ανάπαυλα του δεν κρατάει για πολύ καθώς η δεύτερη περιπέτειά του ξεκινά όταν μια αναζήτηση για να συγκεντρώσει τις σελίδες των σημειώσεων του Yaesol και να βρει ένα ισχυρό σπαθί για να νικήσει τη Vicious Sister ξεκινά. Απροσδόκητα, ανακαλύπτει μια τεράστια εγκατάσταση κάτω από την αγορά Dokaebi και αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις, όπως έναν ανεπιθύμητο εισβολέα στη διάσταση του The Coma και την εμφάνιση ενός μυστηριώδους χαρακτήρα που συνδέεται με τον Yaesol.

Οι παίκτες πρέπει να περιηγηθούν στην περιοχή της Sehwa, να λύσουν γρίφους, να αναζητήσουν πόρους και να αποφύγουν όσους τους κυνηγούν ενώ αποκαλύπτουν τα σκοτεινά μυστικά του κόσμου. Με ιδιαίτερα γραφικά και έντονο gameplay, το “The Coma 2B: Catacomb” υπόσχεται μια συναρπαστική κορεατική περιπέτεια τρόμου και επιβίωσης που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ των προκατόχων του και αποκαλύπτει την ανείπωτη ιστορία του ταξιδιού του Youngho.

Το The Coma 2B: Catacomb αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.