Ανακοινώθηκε νέο livestream για τους εορτασμούς του Monster Hunter 20th Anniversary

Ως μέρος των διαρκών εορτασμών για την εικοσαετία του Monster Hunter, η Capcom ανακοίνωσε ένα Επετειακό Πρόγραμμα που θα προβληθεί στις 12 Μαρτίου 2024. Ωστόσο, αυτό που γνωρίζουμε είναι πως δεν θα υπάρχουν ειδήσεις για το επερχόμενο Monster Hunter Wilds, καθώς η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξουν βίντεο ή ανακοινώσεις για το παιχνίδι.

Παρά το γεγονός ότι δεν θα δούμε κάτι για ένα νέο παιχνίδι όπως ίσως να ελπίζανε πολλοί, η ανακοίνωση ανέφερε ότι το πρόγραμμα θα αποκαλύψει τους 10 κορυφαίους νικητές της ψηφοφορίας Hunter’s Choice για την εικοσαετία που πραγματοποιήθηκε το 2023. Τα τέρατα που κατέλαβαν τις θέσεις 11-20 θα αποκαλυφθούν σταδιακά στο Twitter στις μέρες που προηγούνται του γεγονότος, ξεκινώντας από τον Crimson Glow Valstrax που κατέλαβε την 20η θέση στην ψηφοφορία.

Πρόσφατα, η Capcom και η Pasela ανακοίνωσαν και το μόνιμο άνοιγμα ενός μπαρ με θέμα το Monster Hunter στην Osaka, ενώ μπλουζάκια με θέμα το Monster Hunter και το Resident Evil εμφανίστηκαν επίσης μέσω της ιστοσελίδας Merch on Demand της Amazon.