Η Crema Games μιλάει για το μέλλον του Temtem

H Crema Games έδωσε στην δημοσιότητα μια ανοιχτή επιστολή για το μέλλον του Temtem και την ανάπτυξη από το Studio.

Η ανοιχτή επιστολή που απευθύνεται στην κοινότητα του Temtem αναγνωρίζει την πρόσφατη αύξηση της αδιαφορίας και της ανασφάλειας γύρω από το παιχνίδι, ειδικότερα μετά την ανακοίνωση του Temtem: Swarm. Η ομάδα εκφράζει τη δέσμευσή της να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες και μας δίνει μια ματιά πίσω από τις αποφάσεις ανάπτυξης ενώ προσφέρει διαφάνεια σχετικά με το μέλλον του παιχνιδιού.

Οι ανησυχίες σχετικά με την κατηγοριοποίηση του Temtem ως MMO αντιμετωπίζονται, με τους devs να αναγνωρίζουν ότι, ενώ το παιχνίδι αντιστοιχεί στα κριτήρια του MMO κατά τη γνώμη τους, κατανοούν ότι μπορεί να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όλων.

Τονίζεται ότι ενώ δεν διευκρίνισαν νωρίτερα την κατηγοριοποίησουν, τονίζουν τις προσπάθειές τους να προσαρμόσουν το Temtem για να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες της κοινότητας για μια πιο ικανοποιητική εμπειρία MMO.

Η επιστολή εξετάζει τις προκλήσεις που συνεπάγεται η προσθήκη νέου περιεχομένου, όπως νέα νησιά και Tems, αναφέροντας περιορισμούς πόρων και την ταχεία κατανάλωση νέου περιεχομένου από τους παίκτες. Εξηγούν επίσης τις πολυπλοκότητες που συνδέονται με τη δημιουργία νέων Tems, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης στην πλοκή, της ισορροπίας και του τεχνικού χρέους.

Τέλος, εκφράζονται οι ανησυχίες σχετικά με την σύνδεση στο παιχνίδι ενώ έχουμε την ανακοίνωση της αφαίρεσης των microtransactions στο Update 1.7 και προσαρμογές για αντιμετώπιση του FOMO (Fear Of Missing Out) στο περιεχόμενο.

Μελλοντικά σχέδια για το παιχνίδι περιλαμβάνουν βελτίωση της ποιότητας ζωής, αλλαγές στην ισορροπία και μια ανακατασκευή της οικονομίας του παιχνιδιού.

Μπορείτε να διαβάσετε την εκτενή ανοιχτή επιστολή στον σύνδεσμο εδώ.