Ανακοινώθηκε η The Last Case of Benedict Fox: Definitive Edition

Η Rogue Games και η Plot Twist ανακοίνωσαν την The Last Case of Benedict Fox: Definitive Edition για PlayStation 5 και ως free update για Xbox Series και PC.

H νέα έκδοση θα εισαγάγει νέους χώρους μάχης που προσφέρουν νέες προκλήσεις, την ευκαιρία να πολεμήσετε με δαίμονες και άλλους εχθρούς και ένα μέρος για να αποκτήσετε δεξιότητες με νέες αποστολές και παζλ, νέο περιεχόμενο ιστορίας που προσφέρει μια βαθύτερη ματιά στο παρελθόν του Benedict και ανανεωμένους μηχανισμούς μάχης.

Όπως αναφέρει ο CEO της Plot Twist, Pawel Czapla:

Η ομάδα της Plot Twist εργάστηκε σκληρά για να ενημερώσει το The Last Case of Benedict Fox για να ενσωματώσει τα σχόλια της παθιασμένης κοινότητάς μας και να πραγματοποιήσει καλύτερα το αρχικό μας όραμα για το παιχνίδι. Τώρα, είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε αυτόν τον συναρπαστικό Metroidvania τίτλο σε μια εντελώς νέα ομάδα παικτών στο PS5, φέρνοντας παράλληλα στην κοινότητά μας στο Xbox και τον υπολογιστή τις ενημερώσεις που περίμεναν υπομονετικά.

Το The Last Case of Benedict Fox κυκλοφόρησε για πρώτη φορά για Xbox Series, Xbox One και PC μέσω Steam, Epic Games Store και Microsoft Store στις 27 Απριλίου 2023. Η Definitive Edition θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5 στις 26 Μαρτίου στην τιμή των 24.99€ και ως δωρεάν ενημέρωση για Xbox & PC.