Ανακοινώθηκε η ημ. κυκλοφορίας του ROBOBEAT

Last updated:

H Kwalee και η Inzanity ανακοίνωσαν μέσω ενός νέου release date trailer την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του επερχόμενου ρυθμικού first-person shooter, ROBOBEAT.

Το ROBOBEAT υπόσχεται μια ηλεκτρισμένη εμπειρία παιχνιδιού με την δυνατότητα της προσαρμογής της μουσικής για το gameplay. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους παίκτες να ενσωματώνουν απρόσκοπτα τα δικά τους κομμάτια στο παιχνίδι, δημιουργώντας beats προσαρμοσμένα στο στυλ παιχνιδιού τους και επιτρέποντας αδιάκοπες αλλαγές σε προσαρμοσμένα τραγούδια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Στο ROBOBEAT, οι παίκτες μπαίνουν στα παπούτσια του Ace, ενός φημισμένου κυνηγού επικηρυγμένων στα ίχνη του αινιγματικού ρομπότ-σόουμαν Frazzer. Για να πλοηγηθούν στην περίπλοκη techno-playground του Frazzer και να αντιμετωπίσουν τους εχθρούς, οι παίκτες πρέπει να κατακτήσουν έναν συνδυασμό σκοποβολής, wall-running, sliding και bunny hopping, όλα συγχρονισμένα με τον παλλόμενο ρυθμό της μουσικής.

Με procedurally-generated επίπεδα, ένα ποικίλο οπλοστάσιο και μια σειρά από mods, κάθε playthrough του ROBOBEAT υπόσχεται μια φρέσκια και συναρπαστική εμπειρία, δίνοντας έμφαση στην προσαρμοστικότητα και το δυναμικό παιχνίδι.

Το ROBOBEAT πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του σε υπολογιστές μέσω Steam και Epic Games Store στις 16 Μαΐου 2024.