Ανακοινώθηκε επίσημα το Eternal Strands

H Yellow Brick Games, ένα ανεξάρτητο στούντιο που ιδρύθηκε από τον δημιουργό του Dragon Age, Mike Laidlaw και τους βετεράνους της Ubisoft τον Νοέμβριο του 2020, ανακοίνωσε επίσημα το Eternal Strands, ένα παιχνίδι δράσης-περιπέτειας τρίτου προσώπου.

Αναλαμβάνουμε τον ρόλο της Brynn, μιας νεαρής αλλά ατρόμητης Weaver, που είναι αποφασισμένη να ανακτήσει το σπίτι του λαού της. Οπλισμένη με ισχυρές μαγικές ικανότητες και ένα οπλοστάσιο μαγικών όπλων, αντιμετωπίζετε εχθρούς που κυμαίνονται από ανθρωποειδείς κατασκευές έως πανύψηλα θηρία.

Χρησιμοποιήστε το περιβάλλον και τη θερμοκρασία προς όφελός σας σε μάχες ενάντια σε ένα διαφορετικό roster φανταστικών πλασμάτων, όπως το να στρέφετε τη φλογερή ανάσα ενός δράκου ενάντια σε mobs που καλύπτονται από πάγο. To παιχνίδι φαίνεται να ενθαρρύνει την δημιουργικότητα και την εξερεύνηση αλλά και έντονες μάχες με φανταστικά σκηνικά.

Το Eternal Strands θα είναι διαθέσιμο για PlayStation 5, Xbox Series και PC μέσω Steam. Θα υποστηρίζει αγγλικό ήχο και αγγλικό και γαλλικό κείμενο, με άλλες γλώσσες που θα ανακοινωθούν στην πορεία. Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας.