Το Mandragora δίνει μια διαφορετική ματιά στο Metroidvania Genre

H Marvelous Games μπορεί να θεωρηθεί μια hit-or-miss εατιρεία ανάπτυξης και διανομής. Τα παιχνίδια της διακρίνονται σίγουρα από ποιότητα αλλά δεν αποκτούν την απήχηση όπως άλλοι τιτάνες της βιομηχανίας.

Πολλές φορές, τα παιχνίδια της μπορεί να μας τραβήξουν την προσοχή όπως έγινε και με το Mandragora, το νέο 2.5D Metroidvania που πέρα από ελκυστικά γραφικά φαίνεται να έχει και ένα εθιστικό gameplay loop.

Σύμφωνα με την περιγραφή:

Ξεκινήστε μια τολμηρή αναζήτηση για να διεκδικήσετε ξανά έναν κόσμο που κατακλύζεται από τέρατα, με φόντο μια κοινωνία που βυθίζεται στο χείλος της κατάρρευσης λόγω της αδυσώπητης προόδου της εντροπίας. Περιηγηθείτε σε ένα παρακμιακό τοπίο, συναντώντας θανατηφόρα αφεντικά και αντιμετωπίζοντας ηθικά διλήμματα που διαμορφώνουν τη μοίρα τόσο των ατόμων όσο και των κοινωνιών.

Αυτό το συναρπαστικό ταξίδι συνδυάζει επίπεδα 2,5D με μάχες βασισμένες στις δεξιότητες, προσφέροντας μια ισορροπία πρόκλησης και ανταμοιβής σε κάθε συνάντηση. Βυθιστείτε σε έναν πλούσια ατμοσφαιρικό κόσμο που ζωντανεύει μέσα από την εκπληκτική καλλιτεχνική διεύθυνση και μια υποβλητική μουσική παρτιτούρα.

Ανακαλύψτε τα μυστικά αυτού του δυστοπικού βασιλείου μέσα από την εξερεύνηση σε στυλ Metroidvania, κατακτώντας νέες δεξιότητες για να ξεπεράσετε εμπόδια και να αποκαλύψετε κρυφά μονοπάτια.

Με μια συναρπαστική αφήγηση που δημιουργήθηκε από τον Brian Mitsoda, διάφορες επιλογές προσαρμογής χαρακτήρων και ένα σύστημα βαθιάς εξέλιξης, αυτό το παιχνίδι υπόσχεται μια αξέχαστη περιπέτεια όπου κάθε επιλογή έχει διαρκή αντίκτυπο στη μάχη ενάντια στο σκοτάδι.

To Mandragora αναμένεται να κυκλοφορήσει για Nintendo Switch, PC (Steam), PS5 και Xbox Series X|S.