Το Helldivers 2 ανεβάζει ξανά το όριο παικτών στους server του

[EΝΗΜΕΡΩΣΗ: 26/2/2024] Το μέγιστο όριο των servers έχει ανέβει στους 800.000 ταυτόχρονους παίκτες σύμφωνα με τον CEO της Arrowhead Game Studios.

Ο Johan Pilestedt, επιβεβαίωσε ότι το ανώτατο όριο είχε αυξηθεί το Σαββατοκύριακο, ενώ ευχαριστεί το “στούντιο των 100 προγραμματιστών” για το “καταπληκτικό τους επίτευγμα”.

[AΡΧΙΚΟ: 23/2/2024] Μπροστά σε ένα Σαββατοκύριακο που θα έχει πάλι πολύ κίνηση, το Helldivers 2 αυξάνει το όριο μέγιστων χρηστών που μπορούν να είναι συνδεδεμένοι.

Πλέον το μέγιστο όριο θα ανέρχεται στους 700.000 ταυτόχρονους παίκτες.

Το νέο κατέφθασε μέσω δημοσίευσης στο X από τον Game Director του τίτλου Johan Pilestedt και εξέφρασε την ελπίδα για πιο ανεκτούς χρόνους αναμονής.

Το νέο επιβεβαιώνεται και από τα steam patch notes, μαζί με αυτό μάθαμε και για διάφορα προβλήματα που διορθώθηκαν στις εκδόσεις PS5 και PC.

Τέλος ο λογαριασμός του παιχνιδιού στο Χ ανακοίνωσε επίσημα το παραπάνω νέο.

Έπειτα λοιπόν από αρκετά θέματα στα servers του Helldivers 2 από το launch φαίνεται πως η ομάδα ανάπτυξης κρατάει την υπόσχεση της. Είχε υποσχεθεί πολύ δουλειά σε όλους τους τομείς αλλά ειδικά στον κομμάτι των server, προβλήματα Log in, αποσυνδέσεων καθώς και χρόνους αναμονής. Έτσι έρχεται ακόμα μια αύξηση ορίου παικτών και ενδεχομένως δεν είναι η τελευταία.