Το Ghost of Tsushima Director’s Cut δεν θα απαιτεί PSN για το single-player

Με την πρόσφατη αφαίρεση του Helldivers 2 από πώληση σε 177 χώρες λόγω της υποχρεωτικής σύνδεσης με λογαριασμό PSN, η Sucker Punch, η ομάδα πίσω από το επερχόμενο σε PC Ghost of Tsushima, καθησυχάζει τους παίκτες ότι ο λογαριασμός PSN δεν είναι υποχρεωτικός το single-player κομμάτι του παιχνιδιού στο Steam.

Αν και η σύνδεση με το PSN είναι απαραίτητη για την πρόσβαση στο Legends, το online multiplayer, και στη χρήση των λειτουργιών επικάλυψης του PlayStation, h Sucker Punch τονίζει ότι η single-player εμπειρία παραμένει προσβάσιμη χωρίς αυτό.

Παρά το γεγονός ότι ανήκει στην οικογένεια των PlayStation Studios, η Sucker Punch διακρίνει την προσέγγισή της από τις απαιτήσεις του Helldivers 2, οι οποίες θα μπορούσαν ενδεχομένως να αποκλείσουν τους παίκτες που δεν μπορούν να δημιουργήσουν νόμιμα λογαριασμό PSN στη χώρα τους.

Το Ghost of Tsushima κυκλοφόρησε αρχικά για το PlayStation 4 και το PS5 τον Ιούλιο του 2020, γνωρίζοντας την αποθέωση για την πρωτόγνωρη Samurai Open-World εμπειρία που προσέφερε. Η Director’s Cut κυκλοφόρησε το επόμενο έτος, προσφέροντας επιπλέον περιεχόμενο και βελτιώσεις. Τώρα, οι παίκτες του PC θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν το παιχνίδι με διάφορες βελτιώσεις και χαρακτηριστικά προσαρμοσμένα για την πλατφόρμα.

Ανάμεσα στις βελτιώσεις που αφορούν τα PC και που περιγράφονται από τη Sony είναι τα Unlocked FPS, οι προσαρμοσμένες ρυθμίσεις γραφικών, η εκτεταμένη υποστήριξη χειριστηρίου (DualSense), η υποστήριξη για ultra-wide οθόνες και η συμβατότητα με προηγμένες τεχνολογίες επεξεργασίας εικόνας όπως τα DLSS και FSR.

Το Ghost of Tsushima: Directors Cut θα κυκλοφορήσει σε Steam & Epic Games Store στις 16 Μαΐου 2024.