Ρεκόρ πωλήσεων για το Like a Dragon: Infinite Wealth

H SEGA και η Ryu Ga Gotoku ανακοίνωσαν πως το πρόσφατο παιχνίδι της σειράς Yakuza, το Like a Dragon: Infinite Wealth κατέγραψε το πρώτο του ρεκόρ πωλήσεων.

Οι φυσικές και ψηφιακές πωλήσεις παγκοσμίως για το Like a Dragon: Infinite Wealth έχουν ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο μονάδες μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία.

Tο Like a Dragon: Infinite Wealth, επαναφέρει δύο ήρωες της σειράς στο προσκήνιο. Ο ένας είναι ο Ichiban Kasuga, ένας τύπος που δεν τα παρατάει ποτέ και έχει συνηθίσει να ξεκινά από το μηδέν. Ο άλλος είναι ο Kazuma Kiryu, ένας πολεμιστής που είχε μια δύσκολη ζωή και τώρα πλησιάζει στο τέλος του ταξιδιού του. Το Like a Dragon: Infinite Wealth διαθέτει δυναμικές μάχες RPG με γρήγορο ρυθμό. Επιπλέον, επιτρέπει στους παίκτες να προσαρμόσουν τις ικανότητες της ομάδας τους επιλέγοντας δουλειές και προσαρμόζοντάς τες για να εξοντώσουν τους εχθρούς με φανταχτερές και στρατηγικές κινήσεις.

Το Like a Dragon: Infinite Wealth κυκλοφόρησε για PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One και PC μέσω Steam και Microsoft Store στις 26 Ιανουαρίου.

To review μας για τον τίτλο είναι καθοδόν αλλά για να μην σας κρατάμε σε αγωνία – τα δείγματα είναι πολύ καλά!