Ρεκόρ πωλήσεων για το GTAV με το GTAVI να πλησιάζει το Φθινόπωρο του 2025

Η Take-Two ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα με το Grand Theft Auto 5 να έχει για ακόμα μια φορά πρωταγωνιστικό ρόλο μιας και οι πωλήσεις του συνεχίζουν να αυξάνονται.

Σύμφωνα με την έκθεση της εταιρείας, το Grand Theft Auto 5 της Rockstar Games έχει πουλήσει περίπου 200 εκατομμύρια αντίτυπα από την κυκλοφορία του το 2013. Αρχικά διαθέσιμο στα PlayStation 3 και Xbox 360, το παιχνίδι κυκλοφόρησε αργότερα σε PC, PS4, Xbox One, και πιο πρόσφατα σε PS5 και Xbox Series X|S. Μέχρι τον Μάρτιο του 2023, οι πωλήσεις είχαν ξεπεράσει τα 180 εκατομμύρια, φτάνοντας σχεδόν τα 200 εκατομμύρια τον Φεβρουάριο.

Επιπροσθέτως, η Take-Two ανακοίνωσε ότι το πολυαναμενόμενο Grand Theft Auto 6 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2025. Το ακριβές διάστημα της κυκλοφορίας θα κυμαίνεται από τον Σεπτέμβριο, έως τον Νοέμβριο του 2025. Ο CEO της Take-Two, Strauss Zelnick, επιβεβαίωσε την σιγουριά της εταιρίας για την παράδοση του παιχνιδιού εντός του προβλεπόμενου χρόνου.

Το πρώτο trailer του GTA 6 κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο και έχει ήδη περισσότερες από 190 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Από το trailer μάθαμε ότι το παιχνίδι επιστρέφει στην Vice City και θα έχει δύο πρωταγωνιστές. Τέλος, η εταιρία αποκάλυψε ότι ετοιμάζει τα επόμενα Top Spin 2K25, NBA 2K25 και WWE 2K25.