Πολεμικές πληροφορίες διέρρευσαν στα Forums του War Thunder

To War Thunder, το στρατιωτικό οχηματικό παιχνίδι, έρχεται για άλλη μια φορά στο φως της δημοσιότητας λόγω μιας σημαντικής διαρροής στα Forums του.

Η διαρροή έχει να κάνει με πολεμικά αρχεία και πληροφορίες και συμβαίνει για 14η φορά. Οι πληροφορίες των…φετινών Χριστουγέννων αφορούν το M2A2 Bradley Fighting Vehicle με αυτές να αφαιρούνται αμέσως από τους moderators της σελίδας.

Το αρχείο που διέρρευσε περιελάμβανε πληροφορίες σχετικά με το όχημα, την δομή του, την κατασκευή του και τα σημεία που ήταν τρωτά. Αν και το αρχείο δεν είναι “Classified” είναι περιορισμένο για συγκεκριμένες ομάδες. Ο χρήστης που διέπραξε την διαρροή αποκλείστηκε μόνιμα από τα Forums.

H Gaijin Entertainment, η ομάδα ανάπτυξης του War Thunder, απάντησε στο περιστατικό επισημαίνοντας τις γρήγορες ενέργειες της ομάδας συντονισμού για την αφαίρεση του εγγράφου, τον αποκλεισμό του χρήστη και την ενίσχυση των κανόνων του Forum. Ο ιδρυτής, Anton Yudintsev, τόνισε τις αυστηρές πρακτικές ελέγχου στα Forum, αλλά αναγνώρισε τις προκλήσεις της αποτροπής των χρηστών από τη δημοσίευση ευαίσθητων πληροφοριών σε άλλες πλατφόρμες.

Οι πληροφορίες που διέρρευσαν φέρεται να κυκλοφόρησαν στο Reddit και στο Discord πριν φτάσουν στα Forum του War Thunder, υποδεικνύοντας τις ευρύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πλατφόρμες για τον περιορισμό τέτοιων διαρροών. Παρά τα προηγούμενα περιστατικά, οι παίκτες συνεχίζουν να μοιράζονται στρατιωτικά έγγραφα που σχετίζονται με διάφορα οχήματα, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ενίσχυσης της απαγόρευσης δημοσίευσης τέτοιου υλικού στα Forum του War Thunder.