Οκτώ βραβεία για το HBO’s The Last of Us 

Η τηλεοπτική μεταφορά του The Last of Us από το HBO, βασισμένη στο διάσημο μετα-αποκαλυπτικό παιχνίδι της Naughty Dog, κέρδισε οκτώ βραβεία Emmy, σφραγίζοντας έτσι την επιτυχία της.

Η σειρά απέσπασε βραβεία στην επεξεργασία εικόνων, το σχεδιασμό του κύριου τίτλου, το προσθετικό μακιγιάζ, την επεξεργασία ήχου, τη μίξη ήχου και τα οπτικά εφέ. Συγκεκριμένα, η Storm Reid έλαβε το βραβείο “εξαιρετικής φιλοξενούμενης ηθοποιού σε δραματική σειρά” για την ερμηνεία της της φίλης της Ellie, Riley, ενώ ο Nick Offerman κέρδισε το βραβείο “Εξαιρετικού καλεσμένου ηθοποιού σε δραματική σειρά” για τον ρόλο του ως Bill.

Εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της στο Instagram, η Reid περιέγραψε τον εαυτό της ως «απόλυτα έκπληκτη» και ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στο ταξίδι της. Ο Offerman, αναγνωρίζοντας τη νίκη του, επαίνεσε το σενάριο και τόνισε την αχώριστη συνεργασία με τον συμπρωταγωνιστή του Murray Bartlet.

Ο θρίαμβος στα Emmy ενισχύει την προσμονή για τη δεύτερη σεζόν του The Last of Us, που θα ξεκινήσει τα γυρίσματα τον επόμενο μήνα στον Καναδά. Τα κλιπ προετοιμασίας για την επερχόμενη σεζόν της ηθοποιού Ellie Bella Ramsey κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, προετοιμάζοντάς μας για μια πιο δυναμική νέα season.

H δεύτερη σεζόν αναμένεται να προβληθεί το 2025 και δεν θα καλύψει ολόκληρη τη συνέχεια του παιχνιδιού, αλλά υπόσχεται “πολύ περισσότερους infected” από την πρώτη σεζόν.

Στο μέτωπο του gaming, το The Last of Us Part 2 Remastered αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Ιανουαρίου στο PlayStation 5, με το νέο mode, No Return. Η βελτιωμένη έκδοση του παιχνιδιού εισάγει νέους χαρακτήρες με τους οποίους μπορούμε να παίξουμε όπως οι Joel, Lev και Manny στο No Return, προσφέροντας μια νέα προοπτική στον τίτλο.