Οι Slipknot έρχονται στο Dead by Daylight

H Behavior Interactive, η ομάδα ανάπτυξης πίσω από το Dead by Daylight, ανακοίνωσε πως το παιχνίδι τρόμου πρόκειται να λάβει μια ενημέρωση περιεχομένου με την οποία θα προστεθούν ρούχα και διακοσμητικά εμπνευσμένα από τα μέλη του συγκροτήματος Slipknot.

Η Slipknot συλλογή θα περιλαμβάνει οκτώ μάσκες και skins για διάφορους δολοφόνους που βρίσκονται ήδη στο παιχνίδι, αλλάζοντας την εμφάνισή τους. Ο Sid Wilson θα λάβει ένα πλήρες skin για τον “The Legion” και άλλα μέλη όπως ο Corey Taylor και ο M. Shawn “Clown” Crahan θα έχουν τις ομοιότητές τους να αντιπροσωπεύονται από μάσκες για υπάρχοντες χαρακτήρες όπως ο Trapper και ο The Clown.

Παρόμοια με προηγούμενες συνεργασίες όπως η συλλογή Iron Maiden, αυτά τα διακοσμητικά θα φέρουν οπτικές αλλαγές σε συγκεκριμένες πτυχές του παιχνιδιού, εστιάζοντας αποκλειστικά στην εμφάνιση των δολοφόνων. Σε αντίθεση με το crossover των Iron Maiden, το οποίο περιελάμβανε επίσης θεματικά μπλουζάκια για τους επιζόντες, η συνεργασία των Slipknot επικεντρώνεται αποκλειστικά στους δολοφόνους.

Οι Slipknot έρχονται στο Dead By Daylight στις 26 Μαρτίου 2024.