Κυκλοφόρησε το trailer για το ‘That Time I Got Reincarnated as a Slime’ Season 3

Ένα νέο επίσημο trailer για την τρίτη σεζόν του “That Time I Got Reincarnated as a Slime” (Tensei shitara Slime Datta Ken/TenSura) κυκλοφόρησε από την 8-Bit Studio.

Στο νέο καστ θα προστεθούν δέκα νέοι ηθοποιοι, ανάμεσά τους οι Inori Minase ως Maribel (Mariabell) Rosso, Kenji Nojima ως Renard (Leonard), Eiji Takemoto ως Arnaud, Hajime Iijima ως Bacchus, Haruka Aikawa ως Ritus, Wataru Komada ως Garde, Taishi Murata ως Fritz, Shōya Chiba ως Saare, Mari Hino ως Glenda και Masashi Yamane ως Grigori.

Οι συντελεστές της σειράς περιλαμβάνουν στην σκηνοθεσία τον Atsushi Nakayama, στο σενάριο τον Toshizo Nemoto, στον σχεδιασμό χαρακτήρων τον Ryōma Ebata, στην μουσική τον Hitoshi Fujima (Elements Garden) και στην παραγωγή το στούντιο 8-Bit.

Το νέο opening theme με τίτλο “PEACEKEEPER” ερμηνεύουν οι STEREO DIVE FOUNDATION, ενώ το ending theme με τίτλο “Believer” ερμηνεύει η Rin Kurusu.

Η σειρά ακολουθεί τον Mikami Satoru, έναν 37χρονο εργένη που αναγεννιέται σε έναν άλλο κόσμο ως Slime, μετά τον θάνατό του από έναν ληστή. Καθώς προσαρμόζεται στη νέα του ζωή, αποκτά νέους συντρόφους και επιχειρεί να αλλάξει τον κόσμο για πάντα ενώ παράλληλα συγκεντρώνει μεγάλα ποσά δύναμης.

Το anime βασίζεται στο ομότιτλο isekai/fantasy light novel των Fuse και Mitz Vah. Η τρίτη σεζόν αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 5 Απριλίου και θα προβάλλεται για ένα εξάμηνο, αναμένονται περίπου 24-26 επεισόδια.