Καθυστέρηση κυκλοφορίας για το Warhammer 40K: Space Marine 2

Last updated:

H Focus Entertainment και η Saber Interactive ανακοίνωσαν πως το Warhammer 40K: Space Marine 2 θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει και πως θα είναι διαθέσιμο μέσα στο 2024.

Σύμφωνα με την εταιρεία:

Η Focus Entertainment θα αποκαλύψει την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου Warhammer 40.000: Space Marine 2 στις αρχές του Δεκέμβρη. Το παιχνίδι είναι σχεδιασμένο να κυκλοφορήσει στο δεύτερο μισό του 2024, ώστε να δώσει τον χρόνο που χρειάζεται για να γυαλιστεί όπως πρέπει το παιχνίδι και να σας δημιουργήσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Η Focus Entertainment έχει δεσμευτεί να κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και να ξεπεράσει τις προσδοκίες που κατέχουν οι αμέτρητοι οπαδοί της σειράς. Το Space Marine 2 ήδη έχει αποκτήσει πάνω από ένα εκατομμύριο wishlists μέχρι σήμερα.

Το Warhammer 40K: Space Marine 2 είναι η συνέχεια του πρώτου Warhammer 40K: Space Marine που κυκλοφόρησε το 2011. Στον νέο τίτλο, ο παίκτης υιοθετεί το ρόλο ενός Space Marine των Ultramarines, μιας από τις ομάδες μαχητών του Warhammer 40K σύμπαντος.

Ο πρωταγωνιστής, που ονομάζεται Titus, έχει την αποστολή να πολεμήσει εχθρικές δυνάμεις και να υπερασπιστεί το Imperium από απειλές όπως οι Chaos, Tyranids και άλλα εξωγήινα εχθρικά είδη.

Η σειρά είναι γνωστή για τον αιματηρό, σκοτεινό και επικίνδυνο κόσμο της, καθώς και την αίσθηση της μάχης και της εκτέλεσης των εχθρών.

To Warhammer 40,000: Space Marine 2 κυκλοφορεί για PS5, Xbox Series X|S, και PC μέσα στο δεύτερο μισό του 2024.