Καθυστέρηση για το The Thaumaturge

H 11-bit studios και η Fool’s Theory ανακοίνωσαν πως το επερχόμενο turn-based RPT τους, The Thaumaturge θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει.

Ο λόγος για αυτή την καθυστέρηση είναι ότι η ομάδα θέλει να βάλει παραπάνω ποιότητα, και δεδομένου ότι έχουν την άνεση να αφήσουν λίγο επιπλέον χρόνο στον εαυτό τους, αποφασίστηκε να καθυστερήσει η κυκλοφορία.

Το The Thaumaturge λαμβάνει χώρα στην Πολωνία στις αρχές του 20ου αιώνα, μετά την προσάρτηση από τη Ρωσία. Η Βαρσοβία εδώ είναι μια πόλη με εμφανείς αντιθέσεις εκεί όπου η φτώχεια και ο χουλιγκανισμός είναι μερικές από τις αποχρώσεις που έρχονται σε αντίθεση με τον υψηλό κοινωνικό πλούτο. Ένα μέρος όπου τα ατομικά συμφέροντα έρχονται συχνά σε σύγκρουση και όπου η μεγάλη ευκαιρία ενός ανθρώπου μπορεί να σημαίνει τον πρόωρο χαμό ενός άλλου.

Το The Thaumaturge χαρακτηρίζεται από την υπερφυσική χροιά του, αφού οι Θαυματουργοί είναι αφέντες που διαχειρίζονται υπερφυσικά όντα γνωστά ως Salutors προκειμένου να ελέγξουν άλλους ανθρώπους, να μάθουν μυστικά και να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε εμπόδια συναντήσουν.

Έτσι, το The Thaumaturge θα κυκλοφορήσει σε υπολογιστές στις 20 Φεβρουαρίου 2024, ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν οι εκδόσεις PlayStation 5 και Xbox Series X|S.