Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Metaphor: ReFantazio

Last updated:

H Studio Zero και η ATLUS ανακοίνωσαν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Metaphor: ReFantazio κατά την διάρκεια του χθεσινοβραδυνού showcase. Μαζί δημοσίευσαν ένα νέο trailer.

To παιχνίδι θα κοστίζει 69,99€ για τη φυσική και ψηφιακή standard έκδοση και 149,99€ για τη φυσική Συλλεκτική Έκδοση. Η συλλεκτική θα περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι για το PlayStation 5 ή το Xbox Series, ένα SteelBook, το επίσημο soundtrack, ένα artbook, μεταλλικές καρφίτσες Homo Tenta, ένα φύλλο με αυτοκόλλητα, έναν υφασμάτινο χάρτη του Kingdom of Euchronia, ένα “Costume and Battle Background Music Set” DLC, το ATLUS 35th Anniversary Digital History Book, το ATLUS 35th Anniversary 35th Digital All-Time Best Soundtrack και ένα κουπόνι μπόνους προπαραγγελίας.

Στο Metaphor: ReFantazio, που έρχεται από τους δημιουργούς της αναγνωρισμένης σειράς Persona, οι παίκτες ξεκινούν ένα συναρπαστικό ταξίδι για να σπάσουν μια κατάρα που παγιδεύει τον χαμένο πρίγκιπα του βασιλείου.

Ως οι ήρωες της ιστορίας, οι παίκτες αξιοποιούν τις αδρανείς δυνάμεις τους γνωστές ως “Archetypes”, αφυπνίζοντας ικανότητες που αντανακλούν μοναδικές κλάσεις. Η ενίσχυση των δεσμών και η συγκέντρωση ενός party είναι επιτακτική ανάγκη για την αντιμετώπιση τρομερών αντιπάλων και την αποκάλυψη των αινιγματικών μυστικών του βασιλείου. Εξερευνώντας κατά την διάρκεια ενός δυναμικού συστήματος ημέρας-νύχτας, οι παίκτες εξισορροπούν τις αποστολές και την εξερεύνηση με τη διαπροσωπική ανάπτυξη και την οικοδόμηση σχέσεων, τονίζοντας τη σημασία της στρατηγικής διαχείρισης χρόνου για την επίτευξη του στόχου τους.

Ο τίτλος θα συνδυάζει turn-based combat με δράση σε πραγματικό χρόνο ενώ οι παίκτες θα πρέπει να συνδυάσουν την χρήση των archetypes και τις σχέσεις τους με τα μέλη της ομάδας τους. Η ροή του χρόνου παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο στην εξερεύνηση καθώς την ημέρα μπορούμε να εξερευνήσουμε μπουντρούμια και να ολοκληρώσουμε αποστολές ενώ το βράδυ μπορούμε να αναπτύξουμε τις σχέσεις μας και τις δεξιότητές μας.

Το Metaphor: ReFantazio θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 και PC μέσω Steam και Microsoft Store στις 11 Οκτωβρίου.