Ημερομηνία κυκλοφορίας για το F1 Manager 2024

Η Frontier Developments ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το F1 Manager 2024 δίνοντας μαζί και ένα νέο gameplay trailer.

Στο νέο παιχνίδι της σειράς, οι παίκτες οδηγούν την ομάδα τους στη νίκη στη νέα σεζόν της Formula 1®, διαθέτοντας την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία διαχείρισης μέχρι τώρα. Με την επιλογή 10 επίσημων κατασκευαστών της F1 ή την επιλογή να δημιουργήσουν μια ολοκαίνουργια ομάδα, οι παίκτες ξεκινούν ένα ταξίδι για να χτίσουν μια κληρονομιά.

Διαμορφώνουν στρατηγική και κατευθύνουν τις ενέργειες της ομάδας τους, παρακολουθώντας αγώνες με ποιοτική μετάδοση. Η διαχείριση των οδηγών, του προσωπικού, της ανάπτυξης αυτοκινήτων και των εγκαταστάσεων κατά τη διάρκεια πολλών εποχών είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη του βάθρου της Formula 1.

Τα νέα χαρακτηριστικά για το 2024 περιλαμβάνουν τη δυνατότητα δημιουργίας μιας εξατομικευμένης ομάδας, από το σχεδιασμό του περιεχομένου έως τη διαπραγμάτευση χορηγιών. Η εισαγωγή του Mentality System προσθέτει βάθος, απαιτώντας από τους παίκτες να διαχειρίζονται τις προσωπικότητες και τις ανάγκες των μελών της ομάδας τους.

Η καλλιέργεια ταλέντων από τα F2 & F3 και η πλοήγηση σε προκλήσεις όπως μηχανικές βλάβες ενισχύουν περαιτέρω την εμπειρία. Με ανανεωμένα circuits και τη στρατηγική προοπτική του Helicam, οι αγώνες προσφέρουν συνεχώς εξελισσόμενες προκλήσεις, κρατώντας τους παίκτες αφοσιωμένους καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Επιπλέον, το παιχνίδι προσφέρει βελτιωμένη προσβασιμότητα, συμπεριλαμβανομένων οπτικοποιήσεων των δεδομένων, προσομοίωσης αγώνων Σαββατοκύριακου και βελτιωμένων μαθημάτων, διασφαλίζοντας ότι τόσο οι νέοι όσο και οι έμπειροι παίκτες μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι στο μέγιστο.

To F1 Manager 2024 κυκλοφορεί για για PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, και PC μέσω Steam και Epic Games Store στις 23 Ιουλίου 2024.